Terug naar de categorie

Motorola Edge 50 Ultra Portemonnee Hoesje met Ritssluiting

€ 18,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Motorola Edge 50 Ultra Portemonnee Hoesje met Ritssluiting
1/7

Ontdek onze case voor Motorola Edge 50 Ultra 5G die functionaliteit en elegantie combineert.
Met zijn unieke geometrische ontwerp, meerdere kaart- en geldgleuven, veilige buitenzak met rits en praktische draagriem biedt deze hoes volledige bescherming voor je telefoon.

  • Premium PU & TPU constructie: Deze telefoonhoes heeft een duurzame combinatie van PU en TPU, en biedt robuuste bescherming met behoud van een slanke, stijlvolle uitstraling.
  • Geometrisch opdrukontwerp: Het elegante geometrische patroon op de hoes verbetert niet alleen de visuele aantrekkingskracht, maar biedt ook een unieke textuur voor een betere grip.
  • Meerdere kaart- en geldvakken: Met 3 kaartsleuven en 1 geldvak zorgt deze etui ervoor dat je je essentiële spullen bij je kunt dragen, zodat je geen extra portemonnee nodig hebt.
  • Veilige externe zak met rits: De externe zak met rits voegt een extra beveiligingslaag toe voor je waardevolle spullen, zodat ze veilig en gemakkelijk toegankelijk blijven.
  • Praktische standaard: Dankzij de geïntegreerde standaardfunctie kun je je favoriete media handsfree bekijken en is dit het perfecte accessoire voor het bekijken van video's of het voeren van videogesprekken.
  • Veilige magnetische sluiting: De magnetische sluiting zorgt ervoor dat je telefoon en pasjes veilig op hun plaats worden gehouden, zodat ze niet per ongeluk opengaan en je gemoedsrust wordt vergroot.
  • Volledige lichaamsbescherming: Deze hoes biedt volledige bescherming voor je telefoon en beschermt hem tegen vallen, stoten en krassen dankzij het schokabsorberende ontwerp.
  • Handriem voor gemakkelijk dragen: de afneembare handriem voegt gemak toe, zodat je je telefoon met gemak en stijl kunt dragen
Materiaal
Kunstleer
Siliconen
Type

Lanyard

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen