Terug naar de categorie

LENOVO Waterdichte Draadloze Hoofdtelefoon

€ 59,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
LENOVO Waterdichte Draadloze Hoofdtelefoon
1/8

Ontdek een nieuwe manier om naar muziek te luisteren met de Lenovo X3 Pro draadloze beengeleidingshoofdtelefoon.
Deze innovatieve hoofdtelefoons sturen geluid door het bot heen, waardoor schade aan het oor en gehoorverlies worden voorkomen.
Hij is ideaal voor buitenactiviteiten dankzij het waterdichte, lichtgewicht ontwerp...

  • Beengeleidingsontwerp: geluid wordt via het bot naar de gehoorzenuw geleid, hoeft niet in de gehoorgang te worden geplaatst, geen schade aan het trommelvlies, goed voor de gebruiker om ooraandoeningen en gehoorverlies te voorkomen
  • Bevrijd je oren om gevaar te vermijden: bevrijd je oren om naar de wereld te luisteren, zodat je snel kunt reageren op de situatie om je heen, weg van gevaar, geschikt voor buitenactiviteiten.
  • BT 5.3-verbinding: BT 5.3-technologie zorgt voor een stabiele verbinding, hoge transmissiesnelheid en laag energieverbruik. Voel je vrij om te genieten van handsfree bellen of BT-muziek via de BT-verbinding.
  • Geboren voor sport: IP56 waterdicht, je hoeft je geen zorgen te maken over zweet en waterspetters. Ergonomisch, lichtgewicht ontwerp van 28 gram zorgt voor comfortabel, stabiel dragen, geschikt voor wandelen, hardlopen, fietsen, klimmen, autorijden, enz.
  • Lange levensduur van de batterij: De oplaadbare lithiumbatterij van 135 mAh biedt ongeveer 7 uur afspeeltijd bij één keer volledig opladen. En kan worden opgeladen via de meegeleverde oplaadkabel.

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen