24 Producten

Koop uw Huawei P50 Pocket hoesjes en accessoires tegen lage prijzen bij Dealy

Dealy verkoopt de beste afgeprijsde Huawei P50 Pocket hoesjes , hoesjes, screenprotectors en accessoires. Profiteer van onze geweldige aanbiedingen en hyperconcurrerende prijzen. De Huawei P50 Pocket is een opvouwbare telefoon met een 6,9-inch OLED-scherm dat bij het uitklappen met 120Hz refresht. In opgevouwen toestand biedt het een klein 1,04 inch (60 Hz) touchscreen met een resolutie van 340 x 340 pixels. Hij is uitgerust met een Qualcomm Snapdragon 888 SoC (zonder 5G) in combinatie met tot 12 GB RAM en 512 GB opslag, uitbreidbaar via nanoSD. Het camerablok bestaat uit drie sensoren aan de achterzijde: een 40-megapixel groothoek, een 13-megapixel ultragroothoek en een 32-megapixel helderheidsfotolens. De 4000 mAh batterij is geschikt voor snelladen (40 W). Door te kiezen voor Dealy, beschermt en verfraait u uw Huawei P50 Pocket terwijl u hem op een aangename en optimale manier gebruikt. Ons team is belast met het vinden van de beste producten, zodat u ten volle kunt genieten van uw telefoon. Bekijk onze productassortimenten.

Dealy beschermt uw Huawei P50 Pocket tegen voordelige prijzen

Als u ons de bescherming van uw mobiele telefoon toevertrouwt, kunt u er zeker van zijn dat u profiteert van de nieuwste innovaties op het gebied van bescherming. Al onze artikelen zijn exclusief ontworpen voor de P50 Pocket. Zij zullen u in staat stellen het te openen, te sluiten en te gebruiken in de beste omstandigheden. Wij selecteren op maat gemaakte hoesjes, cases, accessoires en screenprotectors voor de telefoon. Hiermee kunt u de opvouwbare telefoon gebruiken zonder risico op schokken, krassen, vlekken en stof. Onze hoesjes zijn dun en licht. Ze bieden gemakkelijke toegang tot de poorten en functies van de smartphone. Van transparante, koolstofvezel of ultra-resistente hoesjes tot kunstlederen hoesjes , u kunt uw eigen dunne, resistente en persoonlijke bescherming kiezen. Sommige zijn gemaakt van gehard glas en andere van gemengde materialen voor optimale bescherming en ergonomie. U vindt er stijlvolle covers en hoesjes in een waaier van kleuren. Ze zijn ideaal voor iedereen en zullen u het beste comfort bieden. Onze beschermingen zijn gemaakt om u in staat te stellen uw foto's en video's in de beste omstandigheden te maken. Sommige van onze modellen worden geleverd met een ring die erg handig is om de telefoon te dragen als u hem niet in uw zak wilt steken. Ontdek onze unieke selectie. Bij Dealy vindt u ook screenprotectors (films en geharde glazen) die heel gemakkelijk te installeren zijn en waarmee u het glas van de telefoon intact kunt houden. Deze screenprotectorsen geharde glazen zijn exclusief voor de telefoon. Ze bedekken het hele oppervlak en u kunt de telefoon gebruiken zonder bang te hoeven zijn voor zijn veiligheid. Wij bieden zelfs een foliemodel aan dat het scherm en de achterkant bedekt. Op deze manier kunt u het oorspronkelijke ontwerp van de telefoon behouden en hem tegelijkertijd beschermen. Wij verkopen ook accessoires (externe batterijen, kabels, geheugenkaarten, laders, speakers, hoofdtelefoons, statieven, auto of fiets mounts ...) die het gebruik van uw Huawei 50 Pocket zullen optimaliseren. Zij zijn gekozen op grond van hun prestaties en hun vermogen om het gebruik van de telefoon te maximaliseren. U zult ze gemakkelijk kunnen dragen en gebruiken waar u ook bent in de beste omstandigheden. Nogmaals, wij bieden u onverslaanbare prijzen en tarieven. Geniet van uw bezoek bij ons.

De beste manier om het beste uit uw telefoon te halen is hem te gebruiken.

Dealy volgt uw bestellingen

U kunt ons gemakkelijk bereiken per telefoon, sms en email (ons email staat in de "contacteer ons" sectie). Ons team staat elke dag tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden, u te helpen bij uw opzoekingen en uw bestellingen op te volgen. We ontwikkelen ook onze blog en zijn te vinden op Facebook, Instagram en TikTok. Volg ons om meer te weten te komen over al onze promoties en kortingen, bijvoorbeeld.

Volg ons om meer te weten te komen over onze producten.