Terug naar de categorie

Hoesje voor Huawei Nova 12S Aluminiumlegering

€ 41,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Hoesje voor Huawei Nova 12S Aluminiumlegering
1/7

Ontdek onze stevige hoes voor Huawei Nova 12S.
Ontworpen met een innovatief mechanisch armontwerp, biedt het superieure bescherming en voegt het een futuristische esthetiek toe aan je smartphone.
Het biedt gemakkelijke toegang tot de functies van de telefoon en heeft een gladde, glanzende metallic textuur.

  • De behuizing in de stijl van een mechanische arm is gemaakt van een hoogwaardige aluminiumlegering en biedt superieure duurzaamheid en bescherming tegen stoten, krassen en dagelijkse slijtage, zodat je apparaat lang meegaat.
  • De behuizing van de telefoon voelt metaalachtig aan, aangevuld met een glad, gepolijst oppervlak. Het metaal kan schitteren onder invloed van licht, met oogverblindende metallic kleuren en een sterke metallic textuur.
  • Deze behuizing van aluminiumlegering biedt niet alleen robuuste bescherming, maar voegt ook een futuristische, opvallende esthetiek toe aan je smartphone.
  • Deze schelp in de stijl van een mechanische arm is zorgvuldig ontworpen om volledige functionaliteit te garanderen, zodat de camera, hoofdtelefoonaansluiting en luidsprekergaten gemakkelijk toegankelijk zijn en het gebruik, de fotografie of de geluidskwaliteit van je smartphone niet wordt gehinderd.
  • De telefoonhoes heeft een koordbevestiging voor extra gemak en veiligheid. Met deze functie kun je je telefoon dragen zonder je handen te gebruiken en verklein je het risico dat je je apparaat laat vallen of verliest, vooral handig als je buiten bent of op reis.

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen