Terug naar de categorie

Honor X7b 4G / 90 Smart XL-serie hoesje

€ 12,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Honor X7b 4G / 90 Smart XL-serie hoesje
1/8

Ontdek onze XL-serie smart case voor Honor X7b 4G / 90 Smart.
Ontworpen om duurzaam te zijn en zacht aan te voelen, biedt het uitstekende bescherming tegen vallen en krassen met behoud van een comfortabele grip.
Hij is licht en gemakkelijk mee te nemen zonder onnodig gewicht toe te voegen aan je telefoon.

  • Dit telefoonhoesje is gemaakt van TPU van hoge kwaliteit en biedt zowel duurzaamheid als een zacht gevoel. Het biedt uitstekende bescherming tegen vallen en krassen terwijl het een comfortabele grip behoudt.
  • Dit lichtgewicht telefoonhoesje voegt geen onnodige bulk toe aan je telefoon, waardoor je het gemakkelijk in je zak of tas kunt dragen zonder dat het volumineus aanvoelt.
  • De case heeft nauwkeurige openingen voor de camera, oplaadpoort en speakers , zodat je alle functies van je telefoon kunt gebruiken zonder de case te verwijderen.
  • De nauwkeurige uitsparing voor de cameralens is ontworpen om extra bescherming te bieden en krassen en schade aan je lens te voorkomen, zodat je elke keer weer heldere, scherpe foto's krijgt.
  • De achterkant van de case is voorzien van een inklapbare standaard, zodat je je telefoon neer kunt leggen om handsfree te kijken, waardoor hij perfect is om video's te bekijken, videogesprekken te voeren of te lezen.

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen