Terug naar de categorie

Honor 200 Pro etui magnetische steunring

€ 13,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Honor 200 Pro etui magnetische steunring
1/8

Dit beschermende hoesje is gemaakt van duurzaam en robuust PC-materiaal en biedt uitstekende schokabsorptie en bescherming voor je telefoon.
Hij is volledig compatibel met MagSafe-opladers, waardoor je snel en gemakkelijk draadloos kunt opladen zonder de hoes te hoeven verwijderen.

  • PC-materiaal van hoge kwaliteit: Gemaakt van duurzaam en robuust PC-materiaal, dat uitstekende schokabsorptie en bescherming biedt voor je telefoon.
  • Mag-Safe compatibiliteit: Volledig compatibel met MagSafe opladers, waardoor je snel en gemakkelijk draadloos kunt opladen zonder de hoes te verwijderen.
  • Magnetische autobevestigingsbeugels: Uitgerust met geïntegreerde magneten die perfect uitgelijnd zijn met de magnetische autobevestigingsbeugels, voor een veilige en stabiele grip tijdens het rijden.
  • Geïntegreerde steunring: Voorzien van een geïntegreerde steunring die zorgt voor een comfortabele grip en tevens fungeert als standaard voor het handsfree bekijken van video's en videogesprekken.
  • Precieze uitsparing voor camera: Ontworpen met een precieze uitsparing voor de cameralens, waardoor je heldere, onbelemmerde foto's krijgt en tegelijkertijd extra bescherming tegen krassen en beschadigingen.
Type
Hands-free houder
Ring

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen