Google Pixel 7 Pro screenprotector s


4 Producten

Dealy : de beste scherm- en camerabeschermers voor de Google Pixel 7 Pro

Bij Dealy vindt u de beste beschermers (folie en gehard glas) voor het scherm en de camera van de Google Pixel 7 Pro. Deze films worden met korting verkocht en zijn ultradun. Ze zijn gemakkelijk te installeren en laten geen sporen achter als je ze verwijdert.

Het scherm van de Google Pixel 7 Pro is volledig beschermd

De screenprotectors en het getemperde glas beschermen het volledige oppervlak van het scherm. Ze worden als een ultradunne transparante film. Het scherm raakt niet beschadigd en je hebt geen last van vlekken en vegen die glad kunnen worden. Het scherm wordt beschermd tegen krassen, vlekken en stof in geval van een botsing. Aarzel niet om een beschermfolie aan te brengen als je een cover hebt. Je kunt de telefoon laten vallen als de cover open is of als je hem handsfree gebruikt.

Een beschermende lens voor de camera

Bij Dealy vindt u een beschermlens van gehard glas voor de achtercamera van de Google Pixel 7 Pro. Hiermee kun je de telefoon gebruiken zonder het risico op beschadiging van de lenzen. Je kunt met een gerust hart en in alle veiligheid foto's en video's maken.

Profiteer van de klantenservice van Dealy

Bij Dealy kun je in alle veiligheid en onder de best mogelijke omstandigheden winkelen. Je kunt onze klantenservice gemakkelijk bereiken via telefoon, e-mail of sms. We zijn 7 dagen per week geopend. We reageren heel snel op je schriftelijke verzoeken. Je kunt ons ook volgen op je sociale netwerken (Facebook, Instagram en TikTok). We zijn ook te vinden op YouTube en onze blog geeft je praktische informatie over bescherming en accessoires. Veel plezier bij je bezoek.