Google Pixel 7 Pro hoesjes


76 Producten

Kies je Google Pixel 7 Pro hoes bij Dealy

Bij Dealy vindt u betaalbare covers en hoesjes voor je Google Pixel 7 Pro. Je profiteert van de scherpste prijzen op alle artikelen.

Onze hoesjes zijn ontworpen rondom een siliconen hoesje dat zich perfect aanpast aan de lijnen van de telefoon. Het houdt de telefoon op zijn plaats en fungeert als een eerste beschermingslaag. Het hoesje wordt bedekt door een leren of kunstleren hoes die de hele telefoon beschermt. De telefoon wordt beschermd tegen de elementen: vallen, stoten, krassen, vlekken, vocht en stof. Een sluiting maakt het nog veiliger. Je kunt kiezen uit verschillende soorten sluitingen (bandjes, flip cover, magnetische knop, drukknoop, etc.). Aangepaste openingen geven directe toegang tot de poorten en functies van de Google Pixel 7 Pro.

Covers geconfigureerd als portemonnees

De hoesjes die we aanbieden zijn ontworpen als portefeuilles, met binnenin kaarthouders en een vakje voor geld of kleine documenten zoals rekeningen, memo's of tickets. De hoesjes kunnen worden ingeklapt en fungeren als een handige handsfree houder in liggende modus. Zo kun je je films en video's in de beste omstandigheden bekijken. In de vakken vindt u een sleutelkoord zodat je je telefoon in een handomdraai bij je hebt.

Multifunctionele hoesjes voor elke smaak

Ontdek onze selectie multifunctionele covers en hoesjes die exclusief zijn ontworpen voor de Google Pixel 7 Pro. Ze zijn eenvoudig te installeren en worden je belangrijkste accessoire, zodat je je telefoon in de best mogelijke omstandigheden kunt gebruiken. We nodigen je uit om onze modellen te ontdekken. Je vindt bijvoorbeeld covers van imitatieleer of echt leer. Ze zijn dun en licht en zeer goed bestand tegen de elementen (schokken, krassen, vocht, scheuren, stof). Je kunt kiezen uit materialen zoals nappaleer, splitleer, lycheestijl en behandelingen (vintage, lakleer, structuur, enz.). Sommige worden geleverd met een tasje waarin je je hoofdtelefoon kunt bewaren. Onze hoesjes zijn ergonomisch ontworpen zodat ze gemakkelijk in een zak passen. Ze bieden uitstekende grip en kunnen worden voorzien van een sleutelkoord. We raden aan om een beschermer (folie of gehard glas) op het scherm en het cameraglas aan te brengen voor totale bescherming van de Google Pixel 7 Pro. Veel plezier.

Dealy : een complete service tot uw beschikking

Zodra je onze site hebt geraadpleegd en je keuze hebt gemaakt, kun je in alle veiligheid je bestellingen plaatsen. Je bestelling wordt zo snel mogelijk geleverd. Wij staan tot uw beschikking om u te helpen bij uw opzoekingen en om uw bestellingen op te volgen. Je kunt contact met ons opnemen per telefoon of sms. We beantwoorden ook je e-mails. Aarzel niet om ons te volgen op Facebook, Instagram en TikTok om op de hoogte te blijven van onze promoties en nieuwtjes.