Google Pixel 7 Pro hoesjes


38 Producten

Google Pixel 7 Pro hoesjes te koop bij Dealy

Profiteer van Dealy 's kortingen en lage prijzen voor Google Pixel 7 Pro hoesjes. We selecteren ultrasterke, dunne en lichtgewicht hoesjes die ideaal zijn voor de telefoon. Ze zijn gemaakt om bij de lijnen en contouren van de telefoon te passen. Ze zijn dun en licht en onderscheiden zich door hun weerstand tegen de elementen: schokken, krassen, vlekken en stof. Ze zijn ook zeer effectief tegen vocht en bieden een uitstekende interne luchtcirculatie. Ze bieden een goede grip voor de telefoon. De achterkant, randen en knoppen worden beschermd. Je behoudt ook directe toegang tot de poorten dankzij de aangepaste openingen .

Zeer veilige en praktische rompen

De hoesjes die we verkopen hebben onverslaanbare prijzen. Je vindt bij ons bijvoorbeeld transparante hoesjes waarmee je het design van je telefoon kunt behouden en hem tegelijkertijd kunt beschermen tegen de elementen. Misschien geef je de voorkeur aan een hoesje van imitatieleer, koolstofvezel of gekleurde siliconen. Ze zijn dun en erg elegant. We raden ze iedereen aan. We breiden ook ons assortiment beschermers met kaarthouders uit, zodat je maar één accessoire hoeft te gebruiken. Onze hoesjes met afneembare standaard zijn ideaal om je telefoon verticaal en in liggende modus te gebruiken. Ze zijn ultrabestendig en ideaal voor professioneel gebruik en voor het bekijken van video's of films. Je vindt hier ook ultrabestendige hoesjes met een dubbele beschermingslaag. Deze bestaan uit een binnenlaag van siliconen en een buitenlaag van kunststof. Ze bieden uitstekende schokabsorptie. Onze fancy hoesjes voldoen aan de wensen van degenen die hun Google een persoonlijk tintje willen geven. We raden je aan een beschermfolie over het scherm en de achtercamera aan te brengen om je Pixel 7 Pro maximaal te beschermen. Veel plezier.

Mijn Coque: je partner

Door voor Dealy te kiezen, surf je op een aangename site met veel uitleg. Je kunt je aankopen doen in de best mogelijke omstandigheden en in alle veiligheid. We leveren je bestelling zo snel mogelijk en je kunt contact met ons opnemen als je vragen hebt over onze producten. We houden ook de status van je bestellingen bij. Je kunt ons bereiken per telefoon, sms of e-mail. Je vindt onze contactgegevens in het gedeelte "contact opnemen". Aarzel niet om ons te volgen op Facebook, Instagram en TikTok om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes, kortingen en promoties.