Schermbeschermers voor iPhone 14 Plus


7 Producten

iPhone 14 Plus scherm- en camerabeschermers met korting bij Dealy

Dealy biedt de beste selectie scherm- en camerabeschermers voor de iPhone 14 Plus met korting. Ze zijn dun en licht en zorgen ervoor dat je je mobiele telefoon onder de beste omstandigheden kunt gebruiken. Wij verkopen de best presterende en meest resistente producten op de markt.

Uitzonderlijke bescherming voor het iPhone 14 Plus-scherm

De films en getemperd glas die we aanbieden zijn eenvoudig te installeren en laten geen sporen achter wanneer je ze verwijdert. Ze zijn ultradun en ultrahelder en beschermen het hele scherm tegen stoten, krassen, vlekken en stof. Je hebt geen last van krassen, die erg schadelijk kunnen zijn en de telefoon kunnen beschadigen. We raden je aan om gehard glas te gebruiken als je een hoesje of cover gebruikt. Je bent niet veilig voor een val als je naar je iPhone kijkt met de cover open of handsfree.

Een beschermende lens voor de camera

Haal het meeste uit de camera aan de achterkant van je iPhone 14 Plus door deze te beveiligen met onze exclusieve beschermlens van gehard glas. Deze is eenvoudig aan te brengen en beschermt het glas en de lenzen tegen krassen, vlekken en stof in het geval van een botsing. De lens heeft geen invloed op de kwaliteit van je foto's, want hij is ultra-transparant en onzichtbaar. Je zult zeker foto's en video's van hoge kwaliteit maken en je zult snel vergeten dat je sensoren worden beschermd door deze ultradunne, ultrabestendige film.

Dealy : een gebruiksvriendelijke en veilige site

Bij Dealy is de site gemakkelijk te navigeren. De productfiches geven volledige en informatieve uitleg. Je transacties zijn veilig en je bestelling wordt zo snel mogelijk geleverd. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om je bestellingen te volgen. Ons team is 7 dagen per week bereikbaar per telefoon, sms en e-mail. Je vindt onze contactgegevens in het gedeelte "contact opnemen" op deze website. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok. Door ons te volgen, ben je als eerste op de hoogte van onze promoties en ons laatste nieuws. We nodigen je uit om een kijkje te nemen op onze blog, waar je veel informatie vindt over iPhone 14 Plus beschermingen. Veel plezier bij Dealy !