iPhone 14 Plus hoesjes


92 Producten

Ontdek je selectie iPhone 14 Plus hoesjes en cases met korting bij Dealy

Dealy biedt een uitzonderlijke selectie covers en hoesjes met korting voor de iPhone 14 Plus. Profiteer van kortingen en lage prijzen op alle beschermingen. Je profiteert van de nieuwste ultrabestendige en voordelige hoesjes. Door te kiezen voor Dealy geniet je van topklasse bescherming en kun je je mobiele telefoon onder de best mogelijke omstandigheden gebruiken.

Slanke, ultrabestendige portemonneehoesjes

Onze hoesjes zijn ontworpen rond een siliconen hoesje dat de mobiele telefoon op zijn plaats houdt en de achterkant en randen beschermt. De hoes omhult de mobiel en beschermt hem volledig tegen de elementen. Hij is perfect beschermd tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Er is minder kans dat hij eruit valt en hij breekt niet bij een plotselinge botsing. Onze hoesjes zijn ontworpen om je mobiel te beschermen tegen krassen die aanzienlijke schade kunnen veroorzaken. Flap hoesjes zijn ontworpen als portefeuilles, met interne kaarthouders en een vakje voor bankbiljetten. Het vakje kan ook worden gebruikt als opbergvak voor briefgeld, tickets of memo's. De hoesjes kunnen worden ingeklapt tot handsfree houders en sommige hoesjes worden geleverd met een verwijderbaar koord die erg handig is om je mobiel in de beste omstandigheden te dragen.

Hoesjes om je iPhone 14 Plus een persoonlijk tintje te geven

Ontdek onze monochrome hoesjes in verschillende kleuren. Ze zijn allemaal anders! Je zult dol zijn op hun nuances en subtiliteit. Je vindt hoesjes in echt leer, splitleer of klassiek imitatieleer. Zakjes van nappaleer of lycheeleer zullen diegenen aanspreken die een ruigere of zachtere textuur willen. We bieden hoesjes in flip-stijl met sluitingen die in de hoes zijn geïntegreerd. Hiermee kun je de hoes heel snel openen en sluiten. Ontdek onze hoesjes met dieren (panda's, beren, katten, honden, wolven, enz.), planten (bloemen, mandalabomen), landschappen, het beroemde Don't touch my phone en die vol humor. Ze beschermen ook tegen de elementen en dienen als portemonnee. Als je een kijkje neemt bij onze iPhone 14 Plus hoesjes, zul je aangenaam verrast zijn door de geweldige prijzen. We zorgen ervoor dat je er elders meerdere kunt kopen voor de prijs van één. Veel plezier bij je bezoek.

Ma coque heeft ook een website en een klantenservice

We hebben de site Dealy zo ontworpen dat je er in de best mogelijke omstandigheden en in alle veiligheid kunt surfen. Dat geldt ook voor je transacties. Je bestelling wordt zo snel mogelijk geleverd. We kunnen je informeren over onze producten en je bestellingen volgen. U kunt contact met ons opnemen per telefoon, sms of e-mail (zie het gedeelte "contact met ons opnemen" op deze site). We zullen je schriftelijke verzoeken zo snel mogelijk beantwoorden. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok om je op de hoogte te houden van onze laatste nieuwtjes en promoties. Aarzel niet om onze blog te bekijken en volg ons op Youtube.