iPhone 14 Plus hoesjes


79 Producten

Ontdek de collecties hoesjes voor iPhone 14 Plus van Dealy

Profiteer van Dealy 's kortingsprijzen voor alle iPhone 14 Plus hoesjes. Onze ultrabestendige hoesjes worden verkocht tegen lage prijzen en zullen je volledige tevredenheid geven. Ze zijn ontworpen door toonaangevende fabrikanten en geven je volledige tevredenheid.

Dunne, lichte en ultrabestendige rompen

Onze hoesjes zijn gemaakt van siliconen, kunststof of hybride materialen van hoge kwaliteit. Ze zijn eenvoudig te installeren en passen perfect om de contouren en lijnen van je telefoon . Ze bieden eenvoudige toegang tot poorten en functies. Ze bieden een zeer goede grip. Onze hoesjes voldoen aan je behoeften op het gebied van veiligheid en ergonomie. Er zijn hoesjes met een achterkant van gehard glas en siliconen randen. Andere hebben een kunststof achterkant en siliconen randen (bumperstijl op het frame). De ultrabestendige hoesjes hebben twee beschermingslagen voor optimale veiligheid bij een plotselinge botsing. De achterkant, randen, het scherm en de camera van de iPhone 14 Plus worden beschermd tegen stoten, krassen, vlekken en stof.

hoesjes die passen bij jouw levensstijl

We nodigen je uit om onze collecties rompen te ontdekken die perfect aan je verwachtingen zullen voldoen. Wat je ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat ze goed bestand zijn tegen weersinvloeden en slijtage. We verkopen ze aan de juiste prijzen, zodat je er meerdere kunt kopen, afhankelijk van je behoeften. Het is zelfs mogelijk dat je meerdere hoesjes wilt als je activiteiten heel verschillend zijn (professionele, recreatieve of sportieve activiteiten, bijvoorbeeld). We verkopen bijvoorbeeld transparante hoesjes waarmee je het ontwerp van de mobiele telefoon kunt behouden. Er zijn eenvoudige hoesjes, met verstevigde hoeken en anti-vergeling. Je vindt ook monochrome hoesjes van flexibel siliconen of hard plastic, die dun zijn en zeer goed bestand tegen de elementen. Ontdek de verschillende kleuren en hun uitzonderlijke grip. We breiden ons assortiment carbonvezel hoesjes voor iPhone 14 Plus uit, die opvallen door hun slankheid. De hoesjes van imitatieleer bieden veel grip en zijn erg elegant.

Een uitzonderlijke selectie van ultrabestendige, multifunctionele rompen

We bieden ook ultrasterke hoesjes die perfect passen bij de mobiele telefoon en ontworpen zijn voor wie optimale bescherming wil. Ze hebben meerdere beschermingslagen en zijn ontworpen om de smartphone niet te dik te maken. Misschien vindt u de hoesjes met een steunring ook wel leuk. We bieden een exclusieve en uitgebreide selectie multifunctionele modellen. Met deze hoesjes kun je je mobiele telefoon op je vingertoppen dragen en comfortabel in liggende modus gebruiken. Hoesjes met kaarthouders zijn ideaal voor wie een handig accessoire voor elke dag wil.

Onze fantasie rompen en trekkoord rompen

Je kunt ook hoesjes kopen met designs die je mobiele telefoon een persoonlijk tintje geven. Er zijn modellen met bloemen, dieren, landschappen of glitters... We nodigen je uit om onze hoesjes met trekkoord voor iPhone 14 Plus te ontdekken, zodat je hem bij je kunt dragen afhankelijk van je activiteiten, behoeften en stemmingen. We raden je aan om een folie of gehard glas over het scherm van je telefoon te plaatsen voor extra bescherming.

Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar

Nadat je je bestelling hebt geplaatst, kun je elke dag contact opnemen met onze klantenservice. Je kunt ons bellen of een sms sturen. We zullen je e-mails zeer snel beantwoorden (zie het gedeelte "contact met ons opnemen"). We houden je bestellingen bij. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt over onze producten. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok om je op de hoogte te houden van onze laatste nieuwtjes en promoties. Op onze blog vindt u ook veel interessante, praktische artikelen.