Honor 50 covers


45 Producten

Dealy heeft een grote selectie van afgeprijsde covers en hoesjes voor de Honor 50

Ontdek Dealy's selectie covers en hoesjes voor de Honor 50 vanaf slechts € 6,99. U vindt hier de beste flipcoversop de markt tegen onklopbare prijzen. Wij bieden exclusieve ontwerpen. De hoesjes zijn ontworpen rond een zeer schokbestendig siliconen hoesje. Het houdt de telefoon op zijn plaats en biedt een eerste bescherming. De afdekking zal fungeren als een tweede bescherming. De Honor zal volledig beschermd zijn tegen schokken, krassen, vlekken en stof, terwijl de poorten en knoppen rechtstreeks toegankelijk blijven. Onze klephoesjes zijn ontworpen als portefeuilles waarin u pasjes ter grootte van een creditcard kunt opbergen. Er is ook een binnenzak voor contant geld of kleine documenten zoals tickets, memo's of rekeningen. Wij verkopen hoesjes met een verwijderbaar koord. Hierdoor kunt u de telefoon met de hand dragen. De kleppen aan de voorkant worden een handige handsfree houder om bijvoorbeeld films te kijken of e-mails te checken. Wij verkopen ook flip covers en view covers. Onze selectie biedt ultra-resistente en solide beschermingen.

Hoezen

Afgeprijsde covers en flip covers

U vindt hier vele covers tegen voordelige prijzen die u tevreden zullen stellen. Uw mobiel zal volkomen veilig zijn en er uitzien zoals u dat wilt. Wij bieden bookcase hoesjes in imitatieleer of echt leer die monochroom zijn en in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. U vindt ze in verschillende materialen: splitnappaleer, klassieke lederstijl, eenvoudig of gestileerd lycheeleereffect, retro- of vintage-design, hoogwaardige textieltextuur. Wij hebben magnetische sluitingen en sluitingen die de veiligheid van de smartphone optimaliseren terwijl u de case aanpast (klinknagels, knopen, retrostijl, riemen, drukknopen...). U vindt veel covers versierd met patronen die een persoonlijk tintje geven aan de mobiel. Ontdek onze vegetale covers met bloemen, bomen of landschappen. Die met dieren zijn prachtig, terwijl ze erg beschermend zijn. Er zijn er met panda's, tijgers, leeuwen, giraffen, wolven... Ontdek die met glitters, marmeren stijlen en de beroemde hoes met luipaardveleffect, die een groot succes is. Wie op zoek is naar zakelijke bescherming, vindt hier de ideale hoesjes om zijn kaarten in onder te brengen. U vindt ook modellen van hoesjes met een vak met ritssluiting aan de voorkant dat kan dienen als een portemonnee of als een opbergvak om bijvoorbeeld een koptelefoon in op te bergen.

.

Geniet elke dag van onze klantenservice

Onze klantenservice is per telefoon en sms bereikbaar op 06 44 64 68 65. U vindt ons e-mailadres in de rubriek "contact". Wij zullen zeer snel reageren op uw schriftelijke verzoeken. Je kunt ons gemakkelijk vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok. Zo blijft u op de hoogte van onze nieuwtjes en promoties. Geniet van uw bezoek!