iPad 11 inch Hoesjes (2021)


130 Producten

Geniet van kortingen op iPad Pro 11' (2021)

hoesjes , hoesjes, cases en smart cases.

Dealy biedt een exclusieve selectie van laaggeprijsde hoesjes, covers, cases en smart cases voor de iPad Pro 11 inch 5e generatie. U vindt er producten die een uitzonderlijke en persoonlijke bescherming bieden voor uw tablet. Onze hoesjes passen perfect om de contouren van uw tablet. Ze beschermen de achterkant en de randen bij stoten, tegen krassen, vlekken en stof. Ze zullen een gemakkelijke toegang tot de poorten en functies van de iPad pro mogelijk maken. Onze hoesjes zullen het volledig veilig houden. Deze hoesjes zijn ontworpen met een flap die een siliconen hoesje omsluit. Het siliconen hoesje houdt de tablet op zijn plaats en fungeert als eerste beschermingslinie. De flipcovershebben een sluiting die snel open en dicht gaat of kunnen rechtstreeks in de hoes worden geïntegreerd (flip covers). Er zijn verschillende sluitingen en binnenkaarthouders. Een binnenzak is voorzien als documenthouder of als extra zak. De covers kunnen naar believen worden opgeklapt om te dienen als handsfree houder in verschillende hoeken in liggende modus. Wij verkopen ook smart cases die ontworpen zijn met drie flappen. Hierdoor kan de tablet snel worden geopend en gesloten en kan hij handsfree vanuit verschillende hoeken worden gebruikt. Ze zijn uitgerust met een automatische waak- en slaapfunctie voor zuinig gebruik. Wij raden aan het scherm te beveiligen met een folie of gehard glas, die wij tegen de laagste prijzen op de markt verkopen. Zelfs met een hoes is uw tablet niet veilig tegen vallen of schokken als de klep open staat. Door voor Dealy te kiezen, bent u zeker dat u profiteert van ergonomische, solide en goedkope producten.

.

Ultra sterke, dunne en lichte beschermers

Bij Dealy vindt u sterk beschermende hoesjes en cases. Wij verkopen een aantal kunstlederen die perfect zijn voor op het werk en thuis. Sommige zijn monochroom en andere hebben eenvoudige en zeer elegante ontwerpen. U zult er zien die verschillende texturen hebben en de tablet wat stijl zullen geven. We hebben er ook die versierd zijn met mooie ontwerpen. Wij hebben bijvoorbeeld hoesjes met dieren, bloemen, glitters en landschappen in marmerstijl..... Voor kinderen bieden wij stevige hoesjes met een afneembare schouderriem en een geïntegreerde handsfree houder. Zij beveiligen de tablet uitzonderlijk goed in geval van een plotse schok en zijn zeer resistent in geval van onhandigheid. Ze zijn gemaakt van EVA-schuim, zodat kinderen kunnen genieten van de iPad en u kunt gerust zijn. Wij verkopen de beste smart cases tegen zeer interessante en concurrerende prijzen. Klassiek of fancy, ze zijn zeer beschermend tegen het weer.

.

Onze klantenservice is bereikbaar per e-mail, sms of telefoon

U kunt ons gemakkelijk bereiken op 06 44 64 68 65 (telefoon en sms) of per e-mail (rubriek "contact"). Wij zullen u kunnen helpen bij uw zoektocht en zullen uw bestellingen opvolgen. Aarzel niet om ons te volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok. U wordt op de hoogte gehouden van ons nieuws en onze producten. Als u onze blog bezoekt, vindt u veel relevante informatie over telefoonbescherming.