Beschermende films voor iPad Pro 11 inch (2020)


6 Producten

Dealy: ultrasterke, voordelige screenprotectors voor de 11-inch iPad Pro (2020)

We selecteren ultradunne, ultrasterke screenprotectorsen gehard glas. Ze zijn perfect tegen stoten, krassen, vlekken en stof. Gemakkelijk te installeren, ze laten geen sporen na na verwijdering. Wij kiezen de meest resistente producten. Ontworpen door de beste fabrikanten en aangeboden tegen discountprijzen. Ontdek onze unieke selectie op de markt.

.

Premium screenprotectors tegen lage prijzen voor uw iPad

Onze films zijn ultradun. Onze geharde glazen zijn explosiebestendig en UV-bestendig. Zo kunt u uw tablet gebruiken zonder bang te hoeven zijn voor stoten, krassen, vingerafdrukken en stof. Het scherm van de iPad Pro 11" (2020) / (A2068 en A2230) blijft lange tijd als nieuw. Al onze producten zijn zo ontworpen dat ze de gevoeligheid van het scherm niet beïnvloeden. De interactiviteit komt helemaal niet in het gedrang en u gebruikt de tablet alsof u direct contact hebt. Profiteer van onze voordelige prijzen en gebruik uw iPad zoals u dat wilt, waar u ook bent en wanneer u maar wilt.

Dealy: uw klantendienst

Dealy is uw klantenservice voor uw iPad Pro 11 inch (2020). Aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mail, sms of telefoon. Wij zullen u kunnen informeren over onze producten en de opvolging van uw bestellingen.