Terug naar de categorie

Transparant iPhone 16 Plus hoesje

€ 12,99

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Transparant iPhone 16 Plus hoesje

Ontdek onze transparante hoes voor iPhone 16 Plus, die een duurzame TPU-structuur combineert met een acryl achterpaneel voor optimale bescherming en een stijlvolle look.
Het ontwerp omvat een geïntegreerd stofgaas om de helderheid van het geluid te behouden, onafhankelijke elektroplastic knoppen voor een high-end gevoel en responsieve respons, en verbeterde bescherming dankzij het schokabsorberende TPU frame en krasbestendige acryl achterpaneel.

  • Premium Materiaal Ontwerp: Combineert een duurzaam TPU frame met een acryl achterpaneel voor uitstekende bescherming en een stijlvolle look
  • Stofwerend gaas: Geïntegreerd stofwerend gaas bij de luidsprekeropening, voor een heldere geluidskwaliteit
  • Onafhankelijke elektroplastische knoppen: met elektroplastische knoppen die onafhankelijk zijn van de behuizing, voor een eersteklas gevoel en responsieve feedback.
  • Verbeterde bescherming: Het TPU-frame absorbeert schokken en stoten, terwijl het acryl achterpaneel beschermt tegen krassen en het originele ontwerp van je telefoon zichtbaar houdt.
  • Perfecte pasvorm: Precisie-openingen zorgen voor gemakkelijke toegang tot alle poorten, knoppen en functies zonder de behuizing te verwijderen, waardoor volledige functionaliteit gegarandeerd is.
Materiaal
Siliconen

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen