Terug naar de categorie

Beschermlens voor Honor Magic V2 RSR Porsche Design RURIHAI

€ 12,99

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Beschermlens voor Honor Magic V2 RSR Porsche Design RURIHAI
1/5

Onze RURIHAI lensfilm biedt uitzonderlijke bescherming voor je camera.
Met een 3D-gebogen ontwerp zorgt het voor een perfecte pasvorm en high-definition transparantie zonder afbreuk te doen aan de esthetiek van je apparaat.

  • Deze lensfolie heeft een 3D-gebogen ontwerp voor een perfecte pasvorm voor de cameralens en biedt volledige bescherming zonder het esthetische uiterlijk van de camera aan te tasten.
  • Maakt gebruik van geavanceerde zeefdruk- en warmtebuigtechnieken om een naadloze, duurzame lensbeschermer te maken die perfect hecht aan het lensoppervlak
  • Voorzien van een volledige lijmlaag om ervoor te zorgen dat deze niet loslaat, waardoor de stabiliteit en levensduur van de beschermer worden verbeterd terwijl het oorspronkelijke uiterlijk van de cameralens behouden blijft
  • Deze lensfolie is gemaakt van siliciumglas met een hoog aluminiumgehalte en biedt een uitzonderlijke helderheid en high-definition transparantie. De anti-reflecterende (AR) coating verbetert de zichtbaarheid nog meer, zodat je camera scherpe, levendige beelden kan vastleggen.
  • Gegalvaniseerde vingerafdrukbestendige coating met AB-lijm: De film is behandeld met een gegalvaniseerde vingerafdrukbestendige coating om je lens schoon en helder te houden. De AB-lijm zorgt voor een gemakkelijke toepassing zonder luchtbellen, waardoor de gevoeligheid en het reactievermogen van de camera behouden blijven.

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen