217 Producten

Bescherm je Honor Magic 6 Lite in stijl en tegen lagere kosten met Dealy

Je Honor Magic 6 Lite is een kostbare smartphone die je persoonlijke gegevens, foto's en contacten bevat. Het is dus van vitaal belang om hem te beschermen tegen stoten, krassen, stof en vocht. Een Dealy beschermhoesje of cover is een verstandige investering die de levensduur van je telefoon verlengt en hem in geval van een ongelukje weer in zijn oorspronkelijke glorie herstelt.

De Honor Magic 6 Lite: een smartphone met hoge prestaties voor een betaalbare prijs

De Honor Magic 6 Lite is een lichtere versie van de Honor Magic 6 Pro, maar desondanks is het een smartphone met hoge prestaties. Hij heeft een 6,78-inch Full HD+ scherm, een Snapdragon 695-processor, 6GB RAM en 128GB opslagruimte. Het toestel heeft ook een driedubbele 48-megapixelcamera aan de achterkant en een 5.300 mAh batterij. De Honor Magic 6 Lite is verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, blauw en groen.

Hoe Dealy hoesjes je Honor Magic 6 Lite beschermen

Dealy hoesjes zijn ontworpen om schokken te absorberen en je Honor Magic 6 Lite te beschermen tegen krassen, stof en vocht. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen zoals siliconen, kunststof en synthetisch leer. Dealy hoesjes hebben ook opstaande randen om het scherm en de camera van je telefoon te beschermen.

De verschillende soorten hoesjes Dealy voor Honor Magic 6 Lite

Dealy biedt een breed scala aan hoesjes voor de Honor Magic 6 Lite, zodat je de hoes kunt vinden die het beste bij jouw wensen en stijl past.

  • - Klassieke hoesjes : deze hoesjes zijn gemaakt van siliconen, kunststof of hybride en bieden eenvoudige, effectieve bescherming tegen stoten en krassen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen.
  • - Kunstlederen hoesjes : deze elegante hoesjes geven je Honor Magic 6 Lite een chique, verfijnde uitstraling. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig kunstleer en bieden optimale bescherming tegen stoten, krassen en stof.
  • - Hoesjes van gehard glas: deze hoesjes bieden maximale bescherming tegen krassen en splinters. Ze zijn gemaakt van stevig gehard glas en passen perfect om je Honor Magic 6 Lite.
  • - Hoesjes met trekkoord: met deze praktische hoesjes heb je je Honor Magic 6 Lite altijd bij de hand. Ze hebben een verstelbaar trekkoord zodat je je telefoon om je nek of over je schouder kunt dragen.
  • - Fantasieschelpen: met deze originele hoesjes kun je je persoonlijkheid uitdrukken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende leuke en kleurrijke designs.
  • - Hoesjes met standaard: met deze hoesjes kun je handsfree video's bekijken of videogesprekken voeren. Ze hebben een geïntegreerde standaard die gemakkelijk kan worden uit- en ingeklapt.
  • - Ultrabestendige hoesjes : deze hoesjes zijn ontworpen om je Honor Magic 6 Lite te beschermen tegen de meest extreme omstandigheden. Ze zijn gemaakt van robuuste materialen zoals polycarbonaat en TPU en bieden bescherming tegen stoten, vallen en krassen.
  • - Gepersonaliseerde schelp: maak een unieke schelp naar je eigen afbeelding met je favoriete foto of ontwerp.

Mijn cover voor Honor Magic 6 Lite

Dealy covers bieden volledige bescherming voor je Honor Magic 6 Lite. Ze zijn gemaakt van duurzaam synthetisch leer of stof en beschermen zowel de voor- als achterkant van je telefoon. Dealy hoesjes zijn ook voorzien van praktische functies zoals kaarthouders, handsfree houders en riempjes.

Schermbeschermers Ma Cover voor Honor Magic 6 Lite

Dealy biedt een breed scala aan screenprotectors voor de Honor Magic 6 Lite, zodat je de screenprotector kunt vinden die het beste bij je past.

    • - Gehard glas : Deze screenprotectors bieden maximale bescherming tegen krassen en splinters. Ze zijn gemaakt van sterk gehard glas en passen perfect op je Honor Magic 6 Lite.
    • - Anti-spionnenfilm: Deze screenprotectors beschermen je privacy door te voorkomen dat nieuwsgierige ogen je scherm kunnen zien. Ze hebben een speciaal filter dat het scherm onleesbaar maakt vanuit een bepaalde hoek.
    • - Camerabeschermers: Bescherm de lens van je Honor Magic 6 Lite tegen krassen en stof met onze camerabeschermers van gehard glas.

Essentiële accessoires voor je Honor Magic 6 Lite

Dealy biedt ook een selectie essentiële accessoires voor je Honor Magic 6 Lite :

    • - Telefoonladers: houd je telefoon altijd opgeladen met onze kwaliteitsladers.
    • - Geheugenkaarten: vergroot de opslagcapaciteit van je telefoon met onze geheugenkaarten.
    • - Kabels: draag je gegevens over en laad je telefoon gemakkelijk op met onze kabels.
    • - Adapters: gebruik je elektronische apparaten waar je ook bent dankzij onze adapters.
    • - USB-kabels: sluit je telefoon aan op je computer of andere apparaten met onze USB-kabels.
    • - Hoofdtelefoon: geniet van je favoriete muziek met onze kwaliteitshoofdtelefoon.
    • - Telefoonluidsprekers: versterk je geluid met onze draagbare luidsprekers.
    • - Draadloze hoofdtelefoon: luister in alle vrijheid naar je muziek met onze draadloze hoofdtelefoon.
    • - Bevestigingen voor in de auto en op de fiets: gebruik je telefoon veilig in de auto of op de fiets met onze bevestigingen.
    • - Bureaubevestigingen: houd je telefoon binnen handbereik op je bureau met onze bureaubevestigingen.
    • - Telefoonsteunringen: maak het makkelijker om je telefoon vast te houden met onze steunringen.
    • - Bluetooth-accessoires: verbind je apparaten draadloos met onze Bluetooth-accessoires.

Kwaliteitsproducten tegen betaalbare prijzen

Dealy doet er alles aan om je producten van topkwaliteit te bieden tegen concurrerende prijzen. Onze hoesjes, covers, screenprotectors en accessoires zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden streng getest om hun duurzaamheid en prestaties te garanderen.

Mijn service in Hull

Ons team van De klantenservice staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van de producten die het beste aan je behoeften voldoen. aan uw behoeften. We bieden ook een tevredenheidsgarantie op al onze producten.