Terug naar de categorie

Multifunctionele Bluetooth 5.3 autoadapter JOYROOM

€ 33,99

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Multifunctionele Bluetooth 5.3 autoadapter JOYROOM
1/11

Ontdek het plezier van helder geluid en verbeterde gesprekken met onze Joyroom Bluetooth autoadapter.
Uitgerust met de nieuwste Bluetooth 5.3-technologie biedt deze magnetische audio-ontvanger een sterkere verbinding en minder verlies van geluidskwaliteit.
Geniet van een batterijlevensduur tot 22 uur, een handig digitaal display en meervoudige beveiliging.

  • Bluetooth 5.3 Helderder Geluid & Verbeterde Microfoon: Onze Bluetooth autoadapter is uitgerust met de nieuwste Bluetooth 5.3 technologie, deze Bluetooth AUX adapter krijgt een sterkere verbinding, minder verlies van geluidskwaliteit. Uitgerust met de nieuwste CVC8.0 ruisonderdrukking en Digital Signal Processor (DSP) technologie, gecombineerd met een verbeterde microfoon om ervoor te zorgen dat je een veel helderder en groter geluid krijgt tijdens het bellen.
  • Magnetische Bluetooth-ontvanger: Je kunt de zelfklevende metalen plaat (meegeleverd) gebruiken om de ontvanger aan je auto te bevestigen. Het bespaart niet alleen ruimte, maar maakt je oude autoradio ook meteen draadloos.
  • Batterijlevensduur van 22 uur: De draagbare Bluetooth stereo-adapter heeft een batterijlevensduur van 22 uur, of je nu belt of naar muziek luistert, en kan in 2 uur volledig worden opgeladen. Bovendien is hij dankzij het compacte en draagbare formaat gemakkelijk in de auto te zetten of mee te nemen.
  • Kleurrijke LED-achtergrondverlichting & digitale display: Deze Bluetooth-audio-ontvanger heeft LED-achtergrondverlichting, wat het rijden leuker en het werken 's nachts makkelijker maakt. Daarnaast is hij uitgerust met een digitaal display om je op de hoogte te houden van de batterijstatus van de Bluetooth muziekadapter.
  • Dual Connection & Multi Security Protection: Deze Bluetooth AUX-adapter ondersteunt Bluetooth-koppeling met 2 apparaten tegelijk, zodat je draadloos kunt genieten van muziekstreaming zonder een oproep te missen. Ingebouwde bescherming tegen overspanning, overstroom, kortsluiting, NTC-bescherming tegen oververhitting, maakt je apparatuur veiliger.
  • Breed compatibel met verschillende modellen: Het product is slim compatibel met mobiele telefoons en apps en kan worden afgestemd op verschillende modellen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je het niet kunt gebruiken

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen