Terug naar de categorie

Aluminiumlegering behuizing voor Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G / Poco M6 Pro 4G met mechanisch wapen

€ 41,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Aluminiumlegering behuizing voor Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G / Poco M6 Pro 4G met mechanisch wapen
1/3

Ontdek onze robuuste aluminiumlegering hoes voor Xiaomi Redmi Note 13 Pro 4G / Poco M6 Pro 4G.
Hij heeft een uniek en elegant mechanisch armontwerp, dat robuuste bescherming biedt en tegelijkertijd een futuristische esthetiek toevoegt aan je smartphone.

  • De mechanische arm stijl telefoon hoesje is gemaakt van hoge kwaliteit aluminiumlegering, biedt superieure duurzaamheid en bescherming tegen stoten, krassen en dagelijkse slijtage, waardoor de levensduur van uw apparaat.
  • De behuizing van de telefoon voelt metaalachtig aan, aangevuld met een glad, gepolijst oppervlak. Het metaal kan schitteren onder invloed van licht, met oogverblindende metallic kleuren en een sterke metallic textuur.
  • Met een uniek en stijlvol mechanisch armontwerp biedt dit hoesje van aluminiumlegering niet alleen robuuste bescherming, maar voegt het ook een opvallende futuristische esthetiek toe aan je smartphone, waardoor hij opvalt in de massa.
  • Dit mechanische telefoonhoesje in armstijl is zorgvuldig ontworpen om volledige functionaliteit te garanderen en biedt eenvoudige toegang tot de camera, hoofdtelefoonaansluiting en luidsprekergaten, zodat het gebruik, de fotografie of de geluidskwaliteit van je smartphone niet wordt belemmerd.
  • De telefoonhoes heeft een koordbevestiging voor extra gemak en veiligheid. Met deze functie kun je je telefoon dragen zonder je handen te gebruiken en verklein je het risico dat je je apparaat verliest of laat vallen, vooral handig als je buiten bent of op reis.

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen