Terug naar de categorie

Honor Magic 6 5G Aluminiumlegering Hoesje

€ 40,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Honor Magic 6 5G Aluminiumlegering Hoesje
1/3

Ontdek de robuustheid en elegantie van onze aluminiumlegering case voor Honor Magic 6 5G .
Met zijn innovatieve mechanische armontwerp biedt hij niet alleen robuuste bescherming, maar geeft hij je smartphone ook een futuristische look...

  • De mechanische arm stijl telefoon hoesje is gemaakt van hoge kwaliteit aluminiumlegering, biedt superieure duurzaamheid en bescherming tegen stoten, krassen en dagelijkse slijtage, waardoor de levensduur van uw apparaat.
  • Het hoesje van de telefoon voelt metaalachtig aan, aangevuld met een glad, gepolijst oppervlak. Het verschil tussen metalen hoesjes en andere materialen is dat metaal kan schitteren onder invloed van licht. Oogverblindende metallic kleuren en een sterke metallic textuur
  • Met een uniek en stijlvol mechanisch armontwerp biedt dit telefoonhoesje van aluminiumlegering niet alleen robuuste bescherming, maar voegt het ook een futuristische esthetiek toe aan je smartphone, waardoor deze opvalt in de massa.
  • Dit mechanische telefoonhoesje in armstijl is zorgvuldig ontworpen om volledige functionaliteit te garanderen en biedt eenvoudige toegang tot de camera, hoofdtelefoonaansluiting en luidsprekergaten, zodat het gebruik, de fotografie of de geluidskwaliteit van je smartphone niet wordt belemmerd.
  • Het telefoonhoesje heeft een koordbevestiging voor extra gemak en veiligheid. Met deze functie kun je je telefoon handsfree dragen en verklein je het risico dat je je apparaat laat vallen of verliest, vooral handig als je buiten bent of op reis.

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen