Terug naar de categorie

MOMAX Universele Snellaad Reisadapter

€ 61,99
Kleur

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
MOMAX Universele Snellaad Reisadapter
1/8

Ontdek het comfort van reizen met de Momax universele adapter.
Met een snellaadcapaciteit van 20W PD biedt hij universeel gebruik en multi-poort uitgang om aan al je oplaadbehoeften te voldoen.
Lichtgewicht en draagbaar, dus gemakkelijk mee te nemen op reis in het buitenland.

  • Universeel gebruik: 20W PD snelladen, AC+1C+2A multi-poort uitgang, integratie van nationale standaard stopcontacten, drie-traps schakelaar
  • Gelijktijdig opladen op vier poorten: Gemakkelijk om vier apparaten tegelijk op te laden, de intelligente chip herkent automatisch het apparaat en past de stroom aan om aan de vereisten te voldoen (oplader NIET inbegrepen)
  • Licht en draagbaar: Zo licht als 135 gram, met ingebouwde pennen, compact en ruimtebesparend, gemakkelijk mee te nemen naar het buitenland
  • Vier soorten stekkers: US/Australian/UK/EU stekkers kunnen vrij worden omgezet om het oplaadprobleem eenvoudig op te lossen wanneer je over de hele wereld reist.
  • Breed spanningsontwerp: Met een breed ingangsspanningsontwerp AC100-250V kunnen AC elektrische apparaten direct worden aangesloten voor voeding, met een vermogen van 10A 2500W (MAX).
  • Geschikt voor kleine elektrische apparaten en digitale producten: zoals computers, ventilatoren, haardrogers, mobiele telefoons, camera's, enz. In de VS en andere landen en regio's met een Amerikaanse stekker is het totale vermogen niet hoger dan 1000W. In andere landen en regio's is het totale vermogen niet hoger dan 2500W.
  • Meervoudige beveiligingen: Het apparaat heeft verschillende kwaliteits- en veiligheidscertificeringen in China, de VS en Europa doorstaan en biedt verschillende circuitbeveiligingen. Overspanningsbeveiliging, overstroombeveiliging, kortsluitbeveiliging en belastingsbeveiliging.

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen