Terug naar de categorie

MOMAX 4-poorts wandoplader + reisadapter

€ 58,99

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
MOMAX 4-poorts wandoplader + reisadapter
1/9

Ontdek de Momax 17W 4-poorts muurlader met AC reisadapter.
Voor universeel gebruik biedt deze snellader een AC+3A-uitgang met meerdere poorten en integratie van nationale standaard stopcontacten.
Hij is licht van gewicht, draagbaar en wordt geleverd met vier soorten stekkers (US/Australian/UK/EU) om te voldoen aan je oplaadbehoeften wanneer je onderweg bent over de hele wereld.

  • Universeel gebruik: 17W PD snelladen, multi-poort AC+3A uitgang, integratie van nationale standaard stopcontacten
  • Gelijktijdig opladen met vijf poorten: maakt het gemakkelijk om vijf apparaten tegelijk op te laden, de slimme chip herkent automatisch het apparaat en past de stroom aan de vereisten aan
  • Licht & draagbaar: Zo licht als 135g, met geïntegreerde pinnen, compact en ruimtebesparend, gemakkelijk mee te nemen naar het buitenland
  • Vier soorten stekkers: US/Australian/UK/EU stekkers kunnen vrij worden omgezet om het oplaadprobleem eenvoudig op te lossen wanneer je over de hele wereld reist.
  • Breed spanningsontwerp: Met een breed ingangsspanningsontwerp AC100-250V kunnen AC elektrische apparaten direct worden aangesloten voor voeding, met een vermogen van 10A 2500W (MAX).
  • Geschikt voor kleine elektrische apparaten en digitale producten zoals computers, ventilatoren, haardrogers, mobiele telefoons, camera's, enz.
  • Meervoudige beveiligingen: Het apparaat heeft verschillende kwaliteits- en veiligheidscertificeringen in China, de Verenigde Staten en Europa doorstaan en biedt verschillende circuitbeveiligingen. Overspanningsbeveiliging, overstroombeveiliging, kortsluitbeveiliging en belastingsbeveiliging.

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen