Vivo Y21s screenprotectors


2 Producten

Dealy: goedkope screenprotectorsen gehard glas voor het Vivo Y21 scherm en de camera

Dealy is de beste selectie van scherm en camera rug beschermers tegen gereduceerde prijzen. Wij verkopen hoogwaardige geharde screenprotectorsen glas die goedkoper zijn dan waar dan ook. Je vindt ze al vanaf £3.99. Onze screenprotectors zijn ultra dun en zeer eenvoudig te installeren. Ze laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert. Zij beschermen het glas en het scherm tegen krassen, vlekken, vocht en stof. Het scherm zal leesbaar blijven en het aanraakgebied zal nog steeds gevoelig zijn. Deze films worden een zeer beschermende tweede huid op het glas. Wij bevelen de toepassing van dergelijke films in het bijzonder aan voor degenen die een schelp op hun mobiele telefoon hebben.

.

Sterk duurzame lens van gehard glas voor de Vivo Y21s achter camera

Wij verkopen, voor slechts € 5,99, een zware getemperd glazen beschermlens die de achterste camera van uw mobiele telefoon zal beveiligen. Zeer gemakkelijk te installeren, het zal voorkomen dat de sensoren breken. De lenzen zijn beschermd tegen krassen, die zeer schadelijk kunnen zijn, schokken, breuk, vocht en stof. Deze bescherming is HD, super dun en ultra bestendig tegen weer en slijtage. Het zal de weergave van foto's en video's niet beïnvloeden. U zult altijd en overal ten volle van uw smartphone kunnen genieten.

.

Dealy biedt competente en snelle klantenservice

.

U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen om uw bestellingen te volgen. Wij zijn per telefoon en sms bereikbaar op 06 44 64 68 65. Op onze blog vindt u praktisch advies en tips over onze producten. Aarzel niet om ons te volgen op Facebook, Instagram en TikTok. U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes en promoties.