Vivo Y21s hoesjes


4 Producten

Koop uw Vivo Y21s schelp vanaf slechts £4.99 bij Dealy

Bescherm uw Vivo Y21s met een hoesje van Dealy, vanaf slechts € 4,99. Je krijgt een geweldige deal op al onze super sterke beschermers. Ons team biedt hoesjes aan die dun en licht zijn. Ze zijn ultra weerbestendig, dun en super licht. Zij zullen bestand zijn tegen schokken, krassen, vlekken, stof en slijtage. Ze zullen zich aanpassen aan de contouren van de smartphone om een beschermende tweede huid te worden. Poorten en functies zullen toegankelijk zijn dankzij de op maat gemaakte uitsparingen. Uw mobiele telefoon blijft zo goed als nieuw en u loopt niet het risico dat u hem laat vallen door de opeenhoping van glibberige sporen. U vindt er een grote verscheidenheid aan covers tegen gereduceerde prijzen.

.

Lage kosten, ultra-duurzame hoesjes

Ontdek ons uitzonderlijke en exclusieve aanbod van topklasse beveiligingen tegen gereduceerde prijzen. U vindt transparante siliconen covers die het oorspronkelijke ontwerp van uw telefoon zullen behouden. Wij hebben siliconen of acryl (voor de achterkant) en siliconen (voor de randen) hoesjes die hyperbestendig zijn en toch dun blijven. Sommige van onze modellen zijn gemaakt van flexibele of stijve silicone. De monochrome hoesjes zijn verkrijgbaar in vele kleuren om u de grootst mogelijke keuze te bieden. De hoesjes van koolstofvezel en kunstleer zijn zeer stijlvol. Ze bieden ook een uitstekende grip. Wie een multifunctionele schelp wil, moet op zoek gaan naar hoesjes met een steunring of met kaarthouders. Met de nieuwste modellen met een verwijderbare houder kunt u uw telefoon verticaal en horizontaal gebruiken. Wij verkopen ook de "Ultra Resistant" en "Survivor" hoesjes die twee lagen bescherming hebben (een siliconen en een plastic). Wij bieden ook hoesjes van gehard glas die de randen van de telefoon perfect beschermen met eersteklas siliconen. U vindt ook covers met dieren (panda's, leeuwen, tijgers, katten, honden, wolven...), planten (bomen, bloemen, cactus, bladeren...) of marmereffect. U zult versteld staan van de kwaliteit en het ontwerp van al onze beschermingen die tegen de laagste prijzen op de markt worden verkocht. Geniet van uw bezoek!

U kunt elke dag contact met ons opnemen om uw bestellingen te volgen

.

Dealy is uw klantenservice die 7 dagen per week tot uw beschikking staat. U kunt ons telefonisch bereiken en per sms op 06 44 64 68 65. Wij zullen al uw vragen beantwoorden en uw bestellingen opvolgen. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en TikTok. U kunt ons volgen en ons nieuws weten.