Vivo Y21s covers


7 Producten

Vivo Y21s hoesjes beginnen bij slechts £6.99 bij Dealy

Bespaar geld en profiteer van exclusieve prijzen op Vivo Y21s covers en hoesjes van Dealy. U vindt er premium covers die tegen gereduceerde prijzen worden verkocht. Onze hoesjes zijn gemaakt rond een zeer bestendig siliconen hoesje. Dit houdt de telefoon op zijn plaats en beschermt de achterkant en de randen. De telefoon wordt afgedekt door een klep die hem volledig beschermt tegen weersinvloeden en slijtage. Het zal veilig zijn tegen schokken, krassen, vlekken, vocht en stof. Uw Vivo blijft gevrijwaard van interne breuken en beschadigingen, waardoor hij zijn waarde zou verliezen. U voorkomt ook storingen in poorten en knoppen als gevolg van stof in de omgeving. De omslagen zijn ontworpen om te worden gebruikt als portefeuilles, met binnenin openingenvoor kredietkaarten en contanten (of kleine documenten). U kunt de cover ombouwen tot een handsfree houder wanneer u uw Y21s in liggende modus wilt gebruiken. Sommige covers hebben een verwijderbaar koord om ze gemakkelijk mee te nemen. U kunt er zeker van zijn dat onze selectie geen compromissen sluit op het gebied van veiligheid en correct geprijsd is.

.

Ultra duurzame en premium hoesjes

Ontdek onze selectie van covers en hoesjes die uw Vivo Y21s een persoonlijk tintje geven. De prijs is om voor te sterven. Je zult de stijlen en ontwerpen niet geloven. Wij bieden kunstlederen hoesjes aan in verschillende kleuren. Ze hebben allemaal verschillende kleurschakeringen. U vindt er verschillende materialen: hoesjes in echt leer of premium kunstleder, hoesjes in nappaleder, hoesjes met vintage ledereffect... U kunt kiezen voor een flapcover met een klassieke sluiting of een in de cover geïntegreerde sluiting (flip covers). U vindt er ook covers met patronen: dieren, landschappen, bloemen, planten, mandala. Onze zakelijke stijl covers zal uw belangrijkste accessoire worden in uw dagelijks leven en zal uw leven en uw transacties gemakkelijker maken. Wij zijn voortdurend op zoek naar producten die u zullen bevallen en die u de beste waar voor uw geld zullen geven.

.

Dealy klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar

.

U kunt ons bellen of sms'en op 06 44 64 68 65. Wij volgen uw bestellingen en geven u informatie over onze artikelen. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en TikTok. U kunt ons volgen, ons nieuws weten en als eerste op de hoogte zijn van onze promoties.

.