Samsung Galaxy A90 screenprotectors


4 Producten

De best afgeprijsde screenprotectors en fotomodule voor de Galaxy A90

Dealy biedt de beste en goedkoopste selectie van screenprotectors en lenzen voor de Samsung Galaxy A90 5G. De screenprotectorsen geharde lenzen, ontworpen door toonaangevende fabrikanten, zijn ultradun en zeer weerbestendig. Ze zijn zeer gemakkelijk te installeren en laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert. De achterste lenzen en het scherm zijn perfect beschermd tegen stoten, krassen, vlekken en stof. U zult uw nieuwe smartphone voor een lange tijd kunnen houden en het zal gemakkelijker zijn om het tegen een goede prijs door te verkopen wanneer u dat wilt.

Ultraslanke, ultrasterke scherm- en lensbeschermers

Met onze selectie kunt u met een gerust hart het scherm van uw kostbare telefoon gebruiken en foto's nemen. De films zijn zeer dun en bedekken het hele scherm. Het geharde glas is 9H bestendig en zal de interactiviteit met de telefoon optimaliseren. Het aanraakgebied zal zijn gevoeligheid behouden en u zult op een aangename manier met de toepassingen kunnen interageren. U vermijdt inwendige breuk en het ontploffen van het glas bij een val. Profiteer van onze prijzen om geld te besparen en uw smartphone vrij te gebruiken, waar u ook gaat.

Dealy klantendienst staat elke dag tot uw beschikking

.

Twijfel niet om contact met ons op te nemen per telefoon (09 75 18 78 18) per e-mail en sms (06 44 64 68 65). Wij staan 7 dagen per week tot uw beschikking om u te helpen en te informeren over de follow-up van uw bestellingen. Volg ons op Instagram, Facebook en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties.