Screenprotectors Xiaomi Mi 10 Lite


4 Producten

Alle Xiaomi Mi 10 Lite screenprotectors zijn tegen lage prijzen

Dealy biedt de beste selectie van korting screenprotectors voor uw Xiaomi Mi 10 Lite. Wij bieden alleen de beste selectie screenprotectorsen gehard glas. Onze selectie is streng om u alleen de meest bestendige en de meest efficiënte aan te bieden. Onze producten zijn gemakkelijk te installeren en laten na verwijdering geen sporen na op het glas. Het volledige scherm wordt beschermd tegen krassen, vlekken en stof in geval van een impact. Het geharde glas is 9H-bestendig en is dus explosieveilig. Eenmaal geïnstalleerd, voelt u niet dat ze op het glas zitten en blijft de aanraakzone even gevoelig als ze in het begin was. Onze beschermers zijn een oplossing voor alle vervelende problemen die zich kunnen voordoen als het glas breekt. Bovendien blijft uw scherm er zeer lang als nieuw uitzien en zult u geen last hebben van krassen als gevolg van gebruik en interactiviteit.

.

Een bescherming voor de fotomodule van de Mi 10 Lite

Wij bieden ook een speciale gehard glazen beschermer voor de fotomodule van uw Mi 10 Lite. Zeer eenvoudig te installeren, de bescherming zal de hele module beveiligen en uw lenzen zullen veilig zijn tegen schokken, krassen, vlekken en stof. De kwaliteit van de foto's zal perfect zijn en uw lenzen zullen niet worden bekrast.

.

Dealy kan u meer vertellen over zijn producten

Gelieve te voelen vrij om onze klantendienst te contacteren als u om het even welke informatie over onze producten en orde het volgen nodig had. Aan de telefoon, per e-mail of sms, wij antwoorden 7 dagen per week zo snel mogelijk.