Terug naar de categorie

Verticale antislipstandaard voor telefoon en tablet MOMAX

€ 31,99

met trackingnummer

Hulp nodig?

Schrijf of bel onze klantenservice

Paypal Visa Mastercard Carte bancaire American Express Apple Pay Bancontact Klarna iDEAL EPS Giropay KBC CBC Belfius
Verticale antislipstandaard voor telefoon
 en tablet MOMAX
1/9

Ontdek de Momax mini anti-slip verticale standaard, een verstelbare bureau organizer.
Het biedt een opbergoplossing voor je telefoons, telefoon s, tablets, boeken en pennen, waardoor je werkplek opgeruimder wordt.
Met zijn eenvoudige, compacte ontwerp is hij ideaal voor kleine werkruimtes.

  • Deze verticale opbergstandaard vereenvoudigt je bureauruimte. De zwaartekrachtsensor zorgt voor stabiliteit zonder risico op vallen, wat ruimte bespaart.
  • Het heeft 3 opbergvakken, zodat je er 3 soorten voorwerpen tegelijk in kunt plaatsen, zoals mobiele telefoons, telefoon s, tablets, boeken, pennen, etc., zodat je bureau niet langer een rommeltje is.
  • De zwaartekrachtsensor is ontworpen om de breedte automatisch aan te passen, vast te zetten als je hem neerzet, in seconden te openen als je hem oppakt en automatisch aan te passen aan de breedte, waardoor hij gemakkelijker te gebruiken is.
  • Silicone oppervlaktebescherming zorgt ervoor dat de basis stabiel is en niet wegglijdt, waardoor krassen en schuren worden voorkomen wanneer de apparatuur wordt opgeborgen.
  • Beweegt niet als je het aanraakt, gemakkelijk horizontaal/verticaal te gebruiken. Goede balans, stabiele ondersteuning, schudt niet en valt niet om
  • Eenvoudig, klein en compact. Het uiterlijk is eenvoudig en klein. Als het apparaat in gebruik is, wordt het opzij geplaatst en neemt het geen ruimte in op het bureau.
  • Neem het overal mee naartoe, het is eenvoudig en praktisch. Berg het op als je het niet gebruikt, geen gereedschap, bediening met één hand, praktisch om vast te houden en neer te zetten, en het bureau is schoon en opgeruimd.
  • Verhoogt het comfort en beschermt de nek zonder het hoofd te laten zakken. De nieuwe houding van het notebook maakt de nek comfortabeler zonder het hoofd te laten zakken tijdens het gebruik.

Geef uw mening

Uw mening helpt ons om onze selectie te verbeteren.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Misschien vindt u dit ook leuk

voor alle mobiele modellen