iPad Pro 11" Hoesjes (2022)


130 Producten

Dealy : voordelige hoesjes voor de iPad Pro 11'' (2022)

Ontdek de iPad Pro 11" (2022) hoesjes , cases en smart cases met korting van Dealy . Je kunt bescherming kopen die je tablet beschermt tegen de elementen. Onze hoesjes zijn niet alleen extreem duurzaam, maar ook praktisch en multifunctioneel. Je zult ze geweldig vinden vanwege hun ergonomie en prestaties.

Goedkope iPad Pro 11 M2 hoesjes

Tegen onverslaanbare prijzen verkopen we hoesjes die perfect passen bij de contouren van je tablet en zich er meteen aan aanpassen. Ze zijn gemaakt van eersteklas materialen en beschermen de achterkant en randen tegen krassen, vlekken en stof in geval van een botsing. Je hebt nog steeds rechtstreeks toegang tot poorten en functies. Je kunt de iPad bijvoorbeeld opladen zonder dat je de bescherming hoeft te verwijderen.

Je vindt eenvoudige hoesjes van plastic of siliconen. Ze zijn dun en licht en voelen aan als een tweede huid om je tablet. Ze zijn ideaal voor professioneel gebruik en als je geen grote risico's neemt met je iPad.

Als de iPad door kinderen wordt gebruikt, raden we je aan een EVA-schuim hoesje te kopen. Deze zijn niet giftig en ontworpen om schokken en ongelukken te weerstaan. Je kind kan de iPad gebruiken zonder bang te hoeven zijn voor zijn veiligheid. Ze zijn zo ontworpen dat je kind hem in de best mogelijke omstandigheden kan dragen. We raden aan om een beschermfolie op het scherm aan te brengen voor optimale veiligheid.

Wij verkopen een reeks multifunctionele hoesjes voor de iPad Pro 11" (2022). Ze zijn ultrabestendig en hebben ook een handriem en een schouderriem zodat je je tablet met gemak kunt dragen. Ze zijn gemaakt van siliconen en plastic. Ze zijn zeer beschermend bij een val of plotselinge impact. We raden ze aan als je je iPad veel gebruikt of als je een gezinslid bent.

Een uitzonderlijke keuze aan hoesjes en cases

Onze hoesjes en cases hebben een flap, gemaakt van leer of kunstleer, die een siliconen hoesje omsluit. Dit houdt de tablet op zijn plaats en biedt ook bescherming. Onze hoesjes hebben kaarthouders aan de binnenkant, en sommige hebben een vakje dat dienst doet als documenthouder. Je kunt er bijvoorbeeld facturen, memo's of tickets in doen.

De hoesjes kunnen worden ingeklapt en fungeren als praktische en veilige handsfree-steunen. Je kunt je tablet met een gerust hart in liggende modus gebruiken en bijvoorbeeld op een prettige manier films of video's bekijken. Onze hoesjes bieden verschillende gebruikshoeken in horizontale modus.

Kies een monochrome of zakelijke hoes voor professioneel gebruik of als je op zoek bent naar eenvoudige bescherming. Ze zijn dun, licht en zeer duurzaam. Ze vallen op door hun elegantie. Er zijn modellen met magnetische sluitingen en hoesjes met sluitingen die in de hoes zijn geïntegreerd. Onze hoesjes zorgen voor aangenaam, antislip handsfree gebruik. Je zult ze geweldig vinden vanwege hun ergonomie en stijl.

Aarzel niet om een hoesje met een motief te kopen. Ook deze zijn zeer beschermend. Ze hebben kaarthouders en kunnen in liggende modus worden gebruikt. Ze geven een uniek persoonlijk tintje. Ontdek onze modellen met dieren, planten of landschappen. Je zult ze prachtig vinden vanwege hun design en creativiteit.

Driedelige slimme hoesjes

Je kunt ook trifold smart cases kopen, die zeer beschermend zijn. Ze zijn gemaakt van siliconen en kunstleer. De binnenkant is gemaakt van microvezel om het scherm te beschermen tegen krassen. Ze hebben een auto wake & sleep functie voor zuinig gebruik van de tablet. Sommige zijn monochroom en andere hebben een patroon. Je kunt er ook een stylus in integreren.

Om je iPad Pro 11" (2022) volledig te beschermen, raden we aan om het scherm te beveiligen met een folie of gehard glas, dat we tegen aantrekkelijke prijzen aanbieden. Je tablet is niet veilig tegen een val of stoot als de cover open is of als je hem handsfree op een tafel gebruikt.

U kunt ons bereiken via e-mail, sms of telefoon

Bij Dealy zijn je transacties volledig veilig en wordt je bestelling zo snel mogelijk geleverd. We accepteren alle betaalmethoden. Je kunt gemakkelijk contact met ons opnemen via telefoon of sms. We zijn 7 dagen per week geopend. We kunnen je bestellingen volgen en je helpen met je zoektocht . Ons e-mailadres vindt u in het gedeelte "contact opnemen" op deze site. We zullen zeer snel reageren op je schriftelijke verzoeken. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en TikTok. We houden je op de hoogte van onze laatste nieuwtjes en promoties.