Google Pixel 7 screenprotector s


5 Producten

Dealy : scherm- en camerabeschermers voor de Google Pixel 7

Maak je geen zorgen over de veiligheid van het scherm en de achtercamera van je Google Pixel 7: Dealy heeft de beste beschermers voor je. Ze zijn geschikt voor je telefoon, dun en transparant. Ze zijn gemakkelijk te installeren en laten geen sporen achter als je ze verwijdert.

Ultradunne, ultrabeschermende screenprotector s

Het scherm van je Google Pixel 7 is perfect beschermd met onze exclusieve selectie beschermingen. Onze screenprotectors en gehard glas zijn ultradun en ultra-bestendig tegen de elementen. De aanraakgevoeligheid blijft behouden en de interactie met applicaties is ideaal. Je zult snel vergeten dat het scherm van je Google Pixel 7 beschermd is. Het geharde glas is explosiebestendig. Je hoeft het glas niet te vervangen bij een botsing. Je voorkomt ook krassen die de waarde van je telefoon verminderen. Je Google Pixel 7 blijft heel lang nieuw, waardoor je hem makkelijker kunt doorverkopen.

Een beschermende lens voor de camera

Je zult ook een beschermfolie vinden die je op de achtercamera kunt installeren. Deze is eenvoudig te installeren en voorkomt lensbreuk, krassen die zeer schadelijk kunnen zijn en stof dat de fotokwaliteit kan aantasten. Deze lens van gehard glas is ultradun en laat geen sporen achter als je hem verwijdert. Op maat gemaakt voor je telefoon, extreem dun en transparant. Veel plezier bij je bezoek.

Neem elke dag contact met ons op

Dealy is een gemakkelijk te navigeren website. Je kunt je bestellingen in de best mogelijke omstandigheden plaatsen en ontvangt de bestelling zo snel mogelijk. Heb je vragen? Je kunt ons 7 dagen per week bereiken per telefoon, sms of e-mail. We beantwoorden al je vragen over onze producten en houden je bestellingen bij. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en TikTok. Veel plezier bij je bezoek.