Samsung Galaxy A23 5G screenprotector s


4 Producten

Dealy biedt goedkope films en gehard glas voor het scherm en de camera van de Samsung Galaxy A23 5G

Dealy biedt de beste selectie afgeprijsde scherm- en camerabeschermers voor je Samsung Galaxy A23 5G. Wij verkopen films en gehard glas voor minder dan waar dan ook. Ze zijn ultradun en heel gemakkelijk te installeren. Ze laten geen sporen achter als je ze verwijdert. Ze beschermen het glas en scherm tegen krassen, vlekken en stof in het geval van een botsing. Je voorkomt krassen, die erg vervelend zijn en je kunnen verwonden. Je scherm blijft leesbaar en de aanraakgevoeligheid blijft even gevoelig als altijd. Je kunt je toepassingen in de best mogelijke omstandigheden gebruiken. Beschermers van gehard glas zijn explosiebestendig en ultra-transparant. Ze voelen aan als een zeer beschermende tweede huid op het glas en scherm.

Een beschermende lens voor de achtercamera

We bieden een HD beschermlens van gehard glas voor de achtercamera van je Samsung Galaxy A23 5G. Zeer eenvoudig te installeren en voorkomt dat de lenzen breken. Het glas en de lenzen worden beschermd tegen krassen, die zeer schadelijk kunnen zijn, maar ook tegen schokken, breuk en stof. Deze bescherming is dun en ultrabestendig. Het heeft geen invloed op de kwaliteit van foto's of video's.

Profiteer van onze klantenservice

Dealy is een gemakkelijk te navigeren website met veel uitleg. De productbladen zijn duidelijk en beantwoorden al je vragen. Je kunt contact opnemen met onze klantenservice om je bestellingen te volgen of voor meer informatie. We zijn bereikbaar per telefoon en sms. Aarzel niet om ons een e-mail te sturen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Onze blog geeft je praktische adviezen en tips. Je kunt ons volgen op Facebook, Instagram en TikTok. Veel plezier bij je bezoek.