Sony Xperia 10 IV screenprotector s


4 Producten

Dealy biedt scherm- en camerabeschermers met korting voor de Sony Xperia 10 IV

Profiteer van Dealy 's uitzonderlijke kortingen op scherm- en camerabeschermers voor de Sony Xperia 10 IV. We verkopen ultrabestendige films en gehard glas tegen gereduceerde prijzen. Bekijk onze geweldige selectie.

Zeer dunne screenprotector s

De schermscreenprotectors voor de Sony Xperia 10 IV zijn ultradun. Ze zijn eenvoudig te installeren en laten geen sporen achter als je ze verwijdert. Ze beschermen het hele oppervlak en worden als een transparante film. Gehard glas is HD en zeer dun. Zodra je folie of gehard glas is geïnstalleerd, blijft de tastzone net zo gevoelig en wordt deze niet beschadigd door krassen. Je hebt geen last van gladde plekken en vlekken. We raden je aan om een beschermfolie aan te brengen als je een hoesje en cover hebt. Je kunt de telefoon laten vallen als de cover open is.

Een beschermende lens voor de camera

We bieden ook een beschermende lens van gehard glas die over het achterste cameraglas past. Met deze ultradunne lens kun je de Sony gebruiken zonder het risico te lopen de lenzen te breken of te beschadigen. Je kunt veilig foto's en video's maken. De kwaliteit blijft hetzelfde.

De complete Dealy service

Als je kiest voor Dealy , profiteer je van een gebruiksvriendelijke website met veel uitleg. Je vindt er alle informatie over onze producten. Je transacties zijn volledig veilig en je ontvangt je bestelling zo snel mogelijk. Als je vragen hebt, kun je onze klantenservice 7 dagen per week telefonisch of per sms bereiken. We zullen zeer snel reageren op je schriftelijke verzoeken. Je kunt ons ook volgen op je sociale netwerken (Facebook, Instagram en TikTok). Op onze blog vindt u artikelen met praktische informatie over onze producten. Veel plezier bij je bezoek.