Samsung Galaxy A03 Core screenprotectors


2 Producten

Dealy: de beste screenprotectors voor de Samsung Galaxy 03 Core

Geniet van lage prijzen en Dealy kortingen op aangepaste screenprotectors voor de Samsung Galaxy A03 Core. U profiteert van de beste prijzen op de markt voor ultra-resistente modellen. Onze beschermingen zullen u helpen voorkomen dat het glas ontploft bij een ongeval. Met een folie of gehard glas wordt uw telefoon beschermd tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Het scherm zal er lange tijd als nieuw uitzien en u kunt er optimaal gebruik van maken. Ons gehard glas is 9H bestendig. Het aanraakgebied blijft even gevoelig en u kunt net zo gemakkelijk met toepassingen werken als wanneer het scherm niet was beschermd. Wij bieden alleen de beste modellen aan.

Een beschermende lens voor de achterste fotosensoren

Dealy biedt een beschermende lens om het glas en de lenzen van uw camera te beveiligen. HD en ultra dun, het is gemakkelijk te installeren en het zal geen sporen achterlaten wanneer u het verwijdert. Het zal voorkomen dat het glas en de lenzen breken bij een plotselinge impact. U hoeft zich geen zorgen te maken over mogelijke krassen en stof die de kwaliteit van foto's en video's kunnen aantasten.

Onze klantendienst volgt uw bestellingen elke dag

.

Onze klantendienst kan uw bestellingen telefonisch, per sms en per e-mail opvolgen. Volg ons ook op Facebook, Instagram en TikTok om ons nieuws te volgen en van onze promoties te genieten.