Vivo Y21 hoesjes


7 Producten

Dealy biedt een grote selectie van covers en hoesjes voor de Vivo Y21

Dealy biedt de beste selectie van afgeprijsde covers en hoesjes voor de Vivo Y21. Onze hoesjes worden verkocht vanaf slechts € 6,99 en zullen u volledig tevreden stellen en uw leven gemakkelijker maken. De hoesjes zijn ontworpen rond een siliconen hoesje waarin de telefoon wordt geplaatst. Zodra de telefoon is bevestigd, wordt hij bedekt door de hoes die is gemaakt van materialen die zeer goed bestand zijn tegen schokken, krassen, vlekken, stof en vocht. Onze flap cases geven directe toegang tot de poorten van de mobiele telefoon en ze hebben een handmatige magnetische sluiting of geïntegreerd in de cover (flip cover). Ze beveiligen de volledige telefoon en dienen tegelijk als portefeuille en handsfree houder. Sommige covers worden geleverd met een praktisch riempje om de smartphone in de hand te dragen. U beschermt de telefoon ook tegen slijtage en hij blijft heel lang als nieuw. Door voor ons te kiezen, kunt u uw Vivo Y21 voor een lage prijs helemaal naar uw eigen smaak inrichten.

.

Ultra duurzame hoesjes en zakjes

Bij Dealy vindt u ultra-duurzame covers en hoesjes tegen onklopbare prijzen. U zult zeker de bescherming kopen die u zoekt. Naast het beveiligen van uw telefoon, zal het dienen als een nuttig accessoire in uw dagelijks leven. Van kunstlederen of echt lederen monochrome hoesjes tot chique hoesjes, u kunt kiezen voor de beste heavy-duty bescherming. Ontdek onze hoesjes in lychee-leer, hoesjes in splitnappaleer, hoesjes met prints zoals vlinders, cartoonkatten of ongelofelijke zonnemandala's. Onze etuis in businessstijl bieden talrijke kaarthouders en een vak voor bankbiljetten of kleine documenten. Al onze etuis zijn ergonomisch ontworpen zodat ze gemakkelijk in uw zak of tas passen. U kunt uw smartphone naar wens uitrusten en uitrusten tegen het best mogelijke budget.

.

Contacteer ons voor bestelinfo of hulp met onze producten

We zijn hier om uw vragen te beantwoorden. Van advies tot het volgen van uw bestellingen, wij zijn telefonisch en per sms bereikbaar op 06 44 64 68 65. U kunt ons ook een e-mail sturen waarop wij zeer snel zullen reageren. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en TikTok.