Vivo Y33s covers


7 Producten

Dealy biedt goedkope hoesjes en cases voor de Vivo Y33s

Bij Dealy vindt u afgeprijsde hoesjes en cases voor de Vivo Y33s. Ze worden verkocht vanaf slechts 6,99 € en ze zullen u volledig tevreden stellen. U kunt uw smartphone veilig gebruiken terwijl u een praktisch en multifunctioneel accessoire hebt. Onze zakjes zijn gemaakt rond een siliconen hoesje dat zeer goed bestand is tegen schokken, vallen, krassen, vlekken en stof. Het houdt de telefoon op zijn plaats en beschermt de achterkant en randen. De hoes beschermt de telefoon volledig tegen weersinvloeden, ongelukken en slijtage. U hebt nog steeds directe toegang tot de poorten en functies van de telefoon. Een sluiting zal de bescherming optimaliseren. Wij hebben hoesjes met magnetische sluitingen, hoesjes met een klaphoesje (met een in de klep ingebouwde sluiting), sluitingen met bandjes of met drukknopen. De klephoezen zijn ontworpen als portefeuilles met binnenin kaarthouders en een uitsparing waarin u geld, tickets, memo's of biljetten kunt opbergen. De hoesjes kunnen worden gevouwen tot handige handsfree houders voor liggend gebruik. U kunt films en video's bekijken in uitstekende omstandigheden. Sommige van onze flipcovershebben een verwijderbaar koord om de smartphone gemakkelijk in de hand te dragen.

.

Op maat gemaakte hoesjes en klepzakken

Bij Dealy vindt u al hoesjes met flappen vanaf 6,99€ die u zowel op het gebied van veiligheid als ergonomie tevreden zullen stellen. Wij verkopen hoesjes van zeer goede kwaliteit tegen onklopbare prijzen. Ontdek onze modellen die in het dagelijks leven als accessoire zullen worden gebruikt. U ziet hoesjes in kunstleer en echt leer die sober en zeer elegant zijn. Zij zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en hun tinten verschillen van geval tot geval. Onze afdekkingen onderscheiden zich door hun design en hun weer- en slijtagebestendigheid. U vindt etuis van imitatieleer of met structuurleder effect, klepetuis van lycheeleer, hoesjes van splitleder, vintage modellen, zakjes van splitnappaleer en hoesjes met een bedrukt motief. Met onze "flip cover"-modellen, met een in de voorkant geïntegreerde sluiting, kunt u de behuizing snel openen en sluiten. Onze verticale flap cover biedt een andere manier om de telefoon in het dagelijks leven te gebruiken. Bij Ma coque geniet u van producten van de hoogste kwaliteit tegen de voordeligste prijzen.

.

Onze klantenservice volgt uw bestellingen 7 dagen per week

.

U kunt ons per e-mail bereiken via onze "contact us" sectie. U kunt ons ook bellen of sms'en op 06 44 64 68 65. Wij zullen uw bestellingen opvolgen en u helpen met uw zoektocht. Door ons te volgen op Facebook, Instagram en TikTok, bent u als eerste op de hoogte van onze promoties en kortingen.

.