Oppo Reno 6 Pro 5G hoesjes


29 Producten

Oppo Reno 6 Pro hoesjes zijn afgeprijsd bij Dealy

Dealy biedt de beste selectie van covers voor de Oppo Reno 6 Pro 5G. Ze zijn te koop vanaf slechts € 4,99 en zetten de achterkant en de randen van de telefoon perfect vast. Bekijk onze grote selectie van de beste hoesjes met korting. Onze hoesjes zijn gemaakt van siliconen, kunststof of gehard glas van hoge kwaliteit. Sommige hebben bijvoorbeeld een achterkant van acryl en siliconen randen (bumperachtige bescherming). Andere hebben een achterkant van 9H gehard glas en siliconen randen. Al onze beschermers zijn zeer goed bestand tegen stoten, krassen, vlekken en stof. Ze bieden een zeer goede grip doordat ze perfect de lijnen en contouren van de mobiel volgen. De poorten en knoppen zijn direct toegankelijk dankzij de aangepaste uitsparingen. Dit betekent dat u het toestel kunt opladen zonder de hoes te hoeven verwijderen. De Oppo Reno 6 Pro zal zijn waarde niet verliezen als gevolg van krassen en zal lang nieuw blijven. U kunt het dus in betere omstandigheden verkopen. Bovendien profiteert u van onze gereduceerde prijzen en regelmatige promoties.

.

Dunne, lichte en ultrabestendige hoesjes tegen lage prijzen

Dealy is een exclusieve keuze van heavy duty hoesjes die uw Oppo Reno 6 Pro 5G zullen personaliseren. Verkocht aan bodemprijzen, u kunt er meerdere kopen voor de prijs van één elders. Van transparant tot ring-ondersteund, u vindt er een die past bij uw behoeften en levensstijl. U vindt doorzichtige hoesjes met of zonder verstevigde hoeken, dunne en lichte kunstlederen hoesjes , de klassieke Ultra Resistant en Survivor hoesjes die twee lagen bescherming hebben. Deze zijn speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen harde klappen en vallen. U zult ook hoesjes zien met een handige ring voor handsfree gebruik. Die met kaarthouders zijn perfect voor wie op zoek is naar een multifunctioneel accessoire. Misschien vindt u die van gehard glas mooi, die zijn zeer duurzaam en geven de telefoon toch een persoonlijke uitstraling. De echte lychee lederen hoes, die verkrijgbaar is in verschillende kleuren, geeft uw telefoon een goede grip en ziet er geweldig uit. Het is ook verkrijgbaar tegen een ongelooflijk lage prijs. We raden je aan om onze screenprotectors (folie en gehard glas) en camera protectors te bekijken om er zeker van te zijn dat je Oppo perfect beschermd is. U bent immers niet veilig voor een schok die het scherm of de achterste lenzen van de telefoon zou kunnen beschadigen. U vindt de beschermers vanaf slechts £3.99.

.

Neem elke dag contact op met onze klantenservice.

Ons team staat tot uw beschikking om u te informeren over onze producten en om uw bestellingen op te volgen op 06 44 64 68 65 (telefoon en sms). U kunt ons ook een e-mail sturen. Wij reageren zeer snel op alle schriftelijke verzoeken. Je kunt ons nieuws en onze promoties ook volgen op Facebook, Instagram en TikTok. Op onze blog vindt u tal van tips en praktische informatie.