Google Pixel 6 Pro screenprotectors


5 Producten

Dealy biedt de beste screenprotectors voor de Google Pixel 6 Pro

Koop je afgeprijsde screenprotector voor de Google Pixel 6 Pro bij Dealy. Onze screenprotectorsen gehard glas zijn ultra dun en ultra sterk. Ze zijn gemakkelijk te installeren en laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert. De film zal niet bubbelen en is HD. Het geharde glas is 9H bestendig en zorgt voor optimale interactiviteit. Het aanraakvlak zal zijn gevoeligheid behouden en de interactie met toepassingen zal ideaal zijn. Het is alsof het scherm niet beschermd is. Het geharde glas is explosiebestendig en UV-bestendig. U vermijdt onder meer krassen die de telefoon zijn waarde doen verliezen en die tijdens het gebruik zeer hinderlijk kunnen zijn. Uw Google Pixel 6 Pro blijft lang nieuw, waardoor u hem gemakkelijker kunt doorverkopen.

.

Een beschermende lens voor de achterste camera

Je vindt ook een geweldige beschermlens van gehard glas om op het glas van de achtercamera van de Google Pixel 6 Pro te installeren. Hij is gemakkelijk te installeren en laat geen sporen na als u hem verwijdert. De sensoren zullen veilig zijn en u vermijdt krassen die zeer schadelijk kunnen zijn. U zult ook geen last hebben van stof dat de kwaliteit van de foto's kan aantasten. Deze HD-film heeft geen invloed op de weergave van foto's en video's. U kunt foto's en video's maken zonder bang te hoeven zijn voor de veiligheid van de lenzen.

Wij zullen al uw vragen zeer snel beantwoorden

.

U kunt ons 7 dagen per week telefonisch en per sms bereiken op 06 44 64 68 65. Wij zullen al uw vragen over onze producten beantwoorden en uw bestellingen opvolgen. Ons email adres staat in de "contact" sectie. Je kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en TikTok om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes, kortingen en promoties. Veel plezier met uw bezoek aan Dealy!