Google Pixel 6 Hoesjes


125 Producten

Google Pixel 6 hoesjes en cases zijn afgeprijsd bij Dealy

Dealy biedt de beste selectie van goedkope hoesjes en cases voor de Google Pixel 6. Profiteer van de geweldige aanbiedingen voor alle covers en gebruik uw telefoon zoals u dat wilt. Door voor ons te kiezen, kunt u zeker zijn van de kwaliteit van onze producten en hun doeltreffendheid in geval van slecht weer. Onze flipcoverszijn ontworpen rond een siliconen hoesje dat zeer goed bestand is tegen ongelukjes en slijtage. Het wordt gebruikt om de smartphone vast te zetten en dient tegelijkertijd als bescherming tegen krassen, vlekken en stof in geval van een botsing. U vermijdt interne breuken en houdt de gsm lange tijd in perfecte staat. De hoes zit om het hoesje en dient als tweede bescherming tegen ongewenste elementen van buitenaf. Het is gemaakt van kunstleer, echt leer of stof. De telefoon zal volledig beschermd zijn en u kunt hem veilig gebruiken. De zakken zijn ontworpen als portefeuilles met binnenkaarthouders en een vak voor contant geld of bewijsstukken (tickets, biljetten, ontvangstbewijzen, enz.). De voorflap kan naar believen worden omgevouwen tot een handsfree steun voor het controleren van uw e-mails of het comfortabel bekijken van uw video's. U kunt telefoongesprekken voeren terwijl u de voorklep gesloten houdt, dankzij de uitsparing aan de voorkant die daarvoor is voorzien. Wij verkopen, vanaf slechts € 6,99, hoesjes met een verwijderbaar koord voor degenen die hun telefoon in de hand willen dragen.

Premium covers tegen lage prijzen

Bij Dealy vindt u alle hoesjes die u zoekt. Wij concentreren ons op kwaliteit en diversiteit van producten om aan de behoeften van eenieder te voldoen. Ontdek ons assortiment klassieke, echte en kunstlederen etuis en onze gedecoreerde hoesjes zakjes. Onze monochrome klepbehuizingen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en de kleurschakeringen zijn verschillend van model tot model. U hebt de keuze uit verschillende materialen en texturen (lederlook, lycheeleder, echt splitleder, structuurleder, vintage design, glanzend of mat...). We hebben handmatige magnetische sluitingen en sluitingen die in de hoes zijn geïntegreerd (flip covers). Er zijn mooie beschermhoesjes met kaarthouders en een zakje voor bijvoorbeeld geld. Wij bieden ook een aantal etuis voor wie op zoek is naar een multifunctioneel en praktisch accessoire voor dagelijks gebruik. U kunt er zeker van zijn dat onze modellen ultra weerbestendig zijn en u in staat stellen uw telefoon veilig en in de beste omstandigheden te gebruiken.

Onze klantendienst staat tot uw beschikking

Twijfel niet om contact met ons op te nemen om uw bestellingen te volgen. Wij zijn telefonisch en per sms bereikbaar op 06 44 64 68 65. Onze e-mail is te vinden in de "contact us" sectie van deze site. Je kunt ons ook volgen op je favoriete sociale netwerken (Facebook, Instagram en TikTok) om op de hoogte te blijven van ons nieuws en onze promoties.