Honor 50 Pro hoesjes


14 Producten

Dealy verkoopt Honor 50 Pro hoesjes aan kortingsprijzen

Bij Dealy vindt u exclusieve, ultrasterke covers vanaf slechts € 4,99 voor de Honor 50 Pro. Onze beschermers worden aangeboden aan niet te missen prijzen. Ze zijn dun en licht, eenvoudig te installeren en worden als een tweede huid om uw telefoon. Uw telefoon is beschermd tegen krassen, vlekken en stof in geval van een schok. De hoesjes zijn gemaakt van siliconen, kunststof of zijn hybriden. De laatste hebben bijvoorbeeld een plastic achterkant en siliconen randen ter bescherming van de bumper. Die met een achterkant van gehard glas hebben siliconen randen. U vindt stijve hoesjes en flexibele of halfstijve beschermers. De openingenbij de poorten en knoppen geven u directe toegang. Uw Honor 50 Pro zal lang nieuw blijven en het zal makkelijker voor u zijn om hem in goede staat door te verkopen.

.

Ultra duurzame hoesjes voor geweldige prijzen

Bij Dealy verkopen we scheepsrompen die aan ieders wensen en verwachtingen voldoen. Wij verkopen transparante hoesjes met of zonder verstevigde hoeken waarmee u het oorspronkelijke ontwerp van de telefoon kunt behouden. Monochrome siliconen hoesjes zijn verkrijgbaar in vele prachtige kleuren. Ze zijn gemaakt van siliconen of kunststof en bieden een uitstekende grip op het toestel. Kunstlederen of lychee lederen omslagen onderscheiden zich door hun slankheid en elegantie. U vindt er de klassieke Ultra Resistant hoesjes en de Survivor die perfect zijn voor wie een optimale bescherming wil bij een brutale schok. Zij zijn vervaardigd met twee opeenvolgende lagen, de ene in silicone en de andere in kunststof, voor een maximale weerstand. Hoesjes van koolstofvezel zijn ideaal als u op zoek bent naar een dunne, stijlvolle en discrete bescherming. Ze zijn perfect voor professionals bijvoorbeeld. Onze hoesjes van gehard glas (achterkant) en silicone (randen) zijn 9H bestendig. Ze zijn zeer goed beschermd tegen stoten en krassen. We hebben ook fantasie hoesjes met dieren (panda's, leeuwen, wolven, katten, honden...), glitter, marmer stijl of versierd met planten (bloemen, bladeren, cactus, bomen...). Bovendien profiteert u van onze kortingen en rabatten op alle producten.

.

Neem eenvoudig contact met ons op om uw bestellingen te volgen

.

U kunt ons elke dag telefonisch en per sms bereiken op 06 44 64 68 65. Ons e-mail adres staat in het contact gedeelte van deze site. Wij zullen u kunnen helpen bij het zoeken naar producten en zullen uw bestellingen opvolgen. Door ons te volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok, zult u op de hoogte zijn van ons nieuws en als eerste op de hoogte zijn van onze promoties.

.