Vivo V21 5G hoesjes


10 Producten

Ontdek de aanbieding van Dealy op de ultra-resistente Vivo V21 5G hoesjes

Dealy biedt een exclusieve selectie van afgeprijsde hoesjes voor de Vivo V21 5G. Ze zijn verkrijgbaar vanaf slechts £4.99! Ze beschermen de achterkant, de randen en de toetsen van de telefoon bij stoten, tegen krassen, vlekken en stof. Ze zijn gemaakt van siliconen, kunststof of gemengde materialen. Sommige hebben bijvoorbeeld een achterkant van gehard glas of acryl en siliconen randen. De Ultra Resistant en Survivor series hebben twee beschermingslagen (een buitenste laag van plastic en een binnenste laag van silicone) voor optimale bescherming tegen krassen, vlekken en stof. Welke u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat ze zeer goed bestand zijn tegen de elementen. De hoesjes die we selecteren zijn op maat gemaakt voor de lijnen van de Vivo V21. Ze bieden gemakkelijke toegang tot de poorten en functies. Deze laatste zal lang als nieuw blijven en u zult hem in goede staat kunnen doorverkopen.

Hoesjes die uw Vivo een persoonlijk tintje geven

Bij Dealy vindt u de beschermingen waarnaar u al lang op zoek bent. Hiermee kunt u een persoonlijk tintje geven aan uw mobiele telefoon. Wij verkopen transparante covers die het design en de kleur van uw smartphone zullen behouden. De bekleding van koolstofvezel en kunstleer is zeer elegant. Ze bieden een uitstekende grip en zijn ideaal voor professionals die op zoek zijn naar een sobere bescherming. Hoesjes met een handsfree-ring en die met een kaarthouder maken het gemakkelijker om uw telefoon te gebruiken. Wij bieden ook gehard glas en siliconen hoesjes die uw smartphone een geweldige look geven en tegelijkertijd optimale bescherming bieden tegen de elementen. Ontdek hun ontwerpen! U zult ook profiteren van onze aantrekkelijke prijzen en kortingen, waardoor u meerdere producten voor de prijs van één van onze concurrenten kunt kopen. Wij adviseren u om een folie of gehard glas te plaatsen om uw laptopscherm te beveiligen zodat het optimaal veilig blijft.

.

Neem eenvoudig contact met ons op om uw bestellingen te volgen

.

Onze klantenservice is voor u telefonisch en per sms bereikbaar op 06 44 64 68 65. Wij zullen u helpen met de producten en uw bestellingen opvolgen. Wij reageren zeer snel op alle schriftelijke verzoeken (ons e-mail adres staat in de "contact" sectie van deze site). We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok voor nieuws en promoties. Onze blog geeft u zeer interessante praktische adviezen.

.