Samsung Galaxy A22 5G Hoesjes


159 Producten

Grote deals op Samsung Galaxy A22 5G covers en hoesjes bij Dealy

Dealy heeft de beste deal voor goedkope covers en hoesjes voor de Samsung Galaxy A22 5G. Ze worden verkocht vanaf slechts £6.99! Wij bieden flappentassen die de veiligheid bieden die u zoekt. Onze hoesjes zijn gemaakt rond een siliconen hoesje dat exclusief is ontworpen voor de mobiele telefoon. Dit houdt de smartphone vast en fungeert als een eerste beschermlaag tegen stoten en krassen. De flap van imitatieleer of ultrabestendig echt leer omsluit het geheel en biedt een tweede beschermlaag. Uw telefoon is beschermd tegen stoten, schokken, stof en krassen. Onze flipcoverszijn ontworpen om als portefeuille te worden gebruikt. Ze hebben binnenin openingenvoor uw creditcards en een uitsparing voor bankbiljetten of om als draagtas te gebruiken. Het deksel kan worden opgevouwen om als handsfree houder te dienen. U kunt uw notebook in landschapsmodus gebruiken op een comfortabele en veilige manier. Door de uitsparing aan de voorkant kunt u bellen met de klep dicht. Sommige van onze beschermers hebben een handige draagriem. Kies gewoon degene die aan uw behoeften en wensen voldoet.

.

Hoezen die uw 5G-mobiel een persoonlijk tintje geven

Bij Dealy hebben we voor elk wat wils en voor het hele gezin. Wij bieden klassieke hoesjes in kunstleer of echt leer. Ze zijn ultra weerbestendig en ze zijn multifunctioneel. U hebt de keuze uit verschillende materialen (lycheeleer, klassiek leer, echt nappaleer, luipaardvel, stof, retro ledereffect, vintage look...) en sluitingen (flip covers met een in de cover geïntegreerde sluiting, strap style sluitingen, magnetische sluiting met klinknagels of knoop). Wij verkopen covers met ontwerpen die zowel kinderen, tieners als volwassenen zullen aanspreken. Ontdek onze modellen met dieren (wolven, tijgers, panda's, vlinders, katten, honden, beren...) of planten (bloemen, bomen, cactussen, bossen...). Onze hoesjes in glitter- of marmerstijl zullen in de smaak vallen bij diegenen die op zoek zijn naar een ultrabestendige bescherming die een beetje origineel is. Sommige van onze etuis met klep hebben een vakje met rits aan de voorkant om bijvoorbeeld muntgeld of een hoofdtelefoon in op te bergen. Wij gebruiken de beste fabrikanten van bescherming en bieden u hun beste modellen aan. Welkom in Dealy!

Onze adviseurs staan 7 dagen per week tot uw beschikking

.

U kunt ons elke dag telefonisch en per sms bereiken op 06 44 64 68 65. Onze e-mail is te vinden in de "contact us" sectie van deze site. Onze klantendienst zal u graag helpen met uw zoektocht en met de opvolging van uw bestellingen. U kunt ons volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties.