Samsung Galaxy A22 Hoesjes


12 Producten

Samsung Galaxy A22 4G hoesjes zijn budgetvriendelijk bij Dealy

Geniet van de geweldige prijzen en voordelen van Dealy op Samsung Galaxy A22 4G hoesjes die beginnen vanaf slechts € 4,99. Wij verkopen enkele van de goedkoopste heavy duty beschermers op de markt. Onze hoesjes zijn gemaakt van hoogwaardig silicone of kunststof. Ze zijn ultra resistent en zijn exclusief ontworpen voor de lijnen van de mobiele telefoon. Ze bieden een uitstekende grip en uw telefoon zal niet door uw handen glippen. U hebt directe toegang tot de poorten dankzij de op maat gemaakte uitsparingen. De hoes wordt een dunne, lichte en ultra-beschermende tweede huid. U hoeft zich geen zorgen te maken over schokken, krassen, vlekken en stof. U voorkomt interne breuk, devaluatie van uw telefoon, vlekken en vocht. En, gezien ons eerlijke prijsbeleid, kunt u gerust meerdere kiezen en uzelf trakteren!

.

Premium covers tegen onklopbare prijzen

Ontdek onze Samsung Galaxy A22 4G covers die ultra duurzaam zijn en tegen de laagste prijzen op de markt worden aangeboden. U zult genieten van hun ontwerp, opties en voordelige prijzen. Wij bieden doorzichtige siliconen of plastic covers (of een hybride met acryl achterkant en siliconen randen) die het ontwerp en de kleuren van de telefoon zullen behouden. Onze hoesjes van koolstofvezel zijn ultradun en zeer elegant. Kunstlederen omslagen, met of zonder zichtbare naden, bieden een uitstekende grip. De beschermingen met steunring zijn zeer praktisch voor handsfree gebruik. U vindt onze Ultra Resistant reeks en de Survivor reeks die twee lagen van bescherming hebben (een binnenste siliconenlaag en een buitenste plastic laag). Wij bieden een goede selectie patroonhulzen voor wie persoonlijke bescherming zoekt. Zij worden in het bijzonder aanbevolen voor jongeren en kinderen. Ze zijn versierd met dieren, planten, mandala's, glitters... U vindt er ook monochrome soepele of stijve siliconenschelpen in vele kleuren. Ontdek onze hoesjes met trekkoord waarmee u uw mobiele telefoon kunt dragen zoals u dat wilt. Een unieke en exclusieve keuze waarmee u uzelf kunt verwennen terwijl u er zeker van bent dat uw Samsung Sera volkomen veilig zal zijn.

Wij bieden een breed scala aan producten voor ieders smaak.

Wij bieden een efficiënte en competente klantenservice

.

Voel je vrij om contact op te nemen met onze 7 dagen per week klantenservice. Wij zullen u kunnen informeren over de producten en uw bestellingen kunnen opvolgen. U kunt ons telefonisch bereiken en per sms op 06 44 64 68 65. Wij zullen uw e-mails zo spoedig mogelijk beantwoorden. Aarzel niet om ons te volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties. Geniet van uw bezoek!