Moto G10 Hoesjes


45 Producten

Dealy verkoopt zijn Moto G10 covers vanaf slechts € 6,99

Profiteer van de kortingen van Dealy op Moto G10 covers en hoesjes die ultra duurzaam en van hoge kwaliteit zijn. Onze beschermingen zijn gemaakt rond een siliconen hoesje dat dient om de mobiele telefoon vast te houden en tevens als eerste lijn van bescherming tegen de elementen. Dit hoesje is omwikkeld met een flap van kunst- of echt leer die de hele Motorola beschermt tegen krassen, vlekken en stof. Uw telefoon zal lang nieuw blijven en zijn waarde niet verliezen. U vermijdt interne breuken, schadelijke krassen en stofophoping op knoppen en poorten. Onze exclusieve hoesjes hebben verschillende sluitingen, zodat u kunt kiezen welke u mooi vindt. Wij bieden flipcoversmet een klassieke sluiting, een bandje, een magnetische knoopsluiting of klapdeksels waarbij de sluiting in de klep is geïntegreerd. De etuis zijn gemaakt als portefeuilles met kaarthouders binnenin en een uitsparing voor geld of kleine documenten (tickets, biljetten, memo's...). Sommige hebben een afneembaar riempje voor wie zijn telefoon in de hand wil dragen.

.

Extra duurzame hoesjes en zakjes

Bij Dealy vindt u de flipcoversdie u zoekt voor uw Moto G10. Ze zijn allemaal zeer weerbestendig en u kunt er uw mobiele telefoon mee personaliseren. Wij bieden modellen aan met verschillende materialen: echt leer, kunstleder, lychee leer effect, splitleder, nappaleer stijl, structuurleder of klassiek design. Wij kiezen monochrome hoesjes die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Zeer elegant, ze zijn perfect aangepast aan het actieve leven en de dagelijkse activiteiten. Ze zijn ideaal voor zowel werk als privégebruik. U vindt veel zakelijke stijl covers die u toelaten om veel kaarten op te slaan. De uitsnijdingen zijn op creditcard formaat. Ontdek onze fantasierijke omslagen met dieren (wolven, uilen, katten, tijgers, vlinders...), planten (bomen en bloemen), met de beeltenis van Londen of Parijs bijvoorbeeld. U zult zeker het model vinden dat aan uw eisen voldoet. Wat uw keuze ook is, u kunt er zeker van zijn dat uw bescherming zeer bestendig zal zijn en dat u uw gsm in alle veiligheid zult kunnen gebruiken.

.

Onze klantenservice is elke dag bereikbaar

Twijfel niet om onze klantendienst te bellen of stuur hen een sms op 06 44 64 68 65. Wij zullen uw e-mails zo spoedig mogelijk beantwoorden ("contacteer ons" sectie). Wij zullen u de status van uw leveringen kunnen meedelen. We zijn op Facebook, Instagram en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties.