Samsung Galaxy A52 4G / A52 5G screenprotectors


4 Producten

De exclusieve selectie van screenprotectors en foto-module voor Galaxy A52 4G / A52 5G

Geniet van lage prijzen en Dealy kortingen op Samsung Galaxy A52 4G / A52 5G screenprotectors. Ze helpen te voorkomen dat het glas explodeert als u uw telefoon laat vallen. Met een folie of gehard glas wordt uw smartphone beschermd tegen schokken, krassen, vlekken en stof. U beschermt de mobiel tegen incidenten die zeer schadelijk kunnen zijn. Het scherm zal lang nieuw blijven en u zult uw Samsung gemakkelijker kunnen doorverkopen. Je hoeft het glas niet te vervangen als het breekt. Ons gehard glas is 9H bestendig. Het aanraakgebied blijft even gevoelig en u zult zonder problemen met de toepassingen kunnen werken.

Bescherm de fotomodule van uw Galaxy A52

Dealy biedt de beste beschermer voor de Samsung Galaxy A52 4G / A52 5G achterste foto blok. Deze beschermer is HD, ultra dun en het is gemakkelijk te installeren. Het voorkomt dat het glas van de lens versplintert bij een plotselinge schok. U hoeft zich geen zorgen te maken over krassen die schadelijk kunnen zijn en stof dat de kwaliteit van foto's en video's kan aantasten. U zult uw camera gebruiken zonder bang te hoeven zijn voor de veiligheid van de lenzen.

Onze klantendienst zal uw bestellingen opvolgen

.

Onze klantendienst kan uw bestellingen telefonisch (06 44 64 68 65), per e-mail en sms (06 44 64 68 65) opvolgen. Volg ons ook op Facebook, Instagram en Tik Tok om op de hoogte te blijven van ons nieuws en te profiteren van onze promoties en kortingsacties.