Asus ZenFone 7 Hoesjes


3 Producten

Geniet van onverslaanbare prijzen op Asus ZenFone 7 covers en hoesjes

Dealy biedt een unieke selectie van premium covers en hoesjes die met korting worden aangeboden voor de Asus ZenFone 7. Onze covers zijn allemaal goedkoop en afgeprijsd. De covers zijn ontworpen rond een siliconen hoesje dat zeer goed bestand is tegen schokken en vallen. Dit hoesje houdt de telefoon op zijn plaats en biedt een eerste beschermingslaag voor de achterkant en de randen. Het wordt bedekt door een flap die eromheen zit en de hele smartphone beschermt. Dit beschermt de smartphone tegen krassen, vlekken en stof dat in de poorten en knoppen kan binnendringen. De zakken doen ook dienst als portemonnee, dankzij de kaarthouders aan de binnenkant en de uitsparing voor contant geld (tickets, memo's, biljetten, tote bags, enz.). De hoesjes kunnen gemakkelijk worden opgevouwen om te dienen als handsfree houder. U kunt uw ZenFone 7 in landschapsmodus optimaal en comfortabel gebruiken. Wij hebben hoesjes met een magnetische knoopsluiting en flip-covers met sluitingen die in de voorflap zijn geïntegreerd. Onze covers zijn zo ontworpen dat u de fotomodule in alle rust kunt gebruiken en omdraaien.

.

Wij bieden stijlvolle en zeer weerbestendige afdekkingen

.

Wij selecteren de beste covers die er zijn en bieden ze u aan tegen zeer voordelige prijzen. U vindt monochrome kunstlederen omslagen in zakelijke stijl die zeer stijlvol zijn. Ze zijn er in verschillende kleuren en wij raden u aan ze eens te bekijken, want de tinten verschillen van de ene cover tot de andere. U ziet onze traditionele First Class koffer met veel bergruimte voor al uw kaarten. Het is ideaal voor wie dagelijks een accessoire gebruikt. U hebt ook de keuze uit verschillende soorten leer (lychee, vintage, glanzend...). Als u uw telefoon met een eenvoudig gebaar wilt openen en sluiten, bevelen wij onze flip covers aan, die net zo veilig zijn als die met een handmatige magnetische sluiting. Door voor ons te kiezen, kunt u er zeker van zijn dat u volop zult genieten van uw mobiele telefoon tegen de aantrekkelijkste prijzen op de markt.

.

Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar

.

Wij zijn beschikbaar om u te helpen met uw zoektocht en na uw bestelling. Wij zijn bereikbaar via e-mail, sms (06 44 64 68 65) of telefoon (09 75 18 78 18). Volg ons op Facebook, Instagram, Twitter en Tik Tok. U wordt dan op de hoogte gehouden van al onze promoties en nieuwtjes. U kunt onze artikelen ook lezen op onze blog. Geniet van uw bezoek aan Dealy!