iPad Air 10.9" Hoesjes (2020)


85 Producten

Bespaar geld op uw iPad Air 10.9'' (2020)

hoesjes, cases en smart cases

Dealy biedt een grote selectie van goedkope hoesjes, covers, cases en smart cases voor uw iPad Air 4. Bekijk onze producten die persoonlijke bescherming bieden voor uw kostbare tablet. Onze cases zijn zo ontworpen dat ze precies om uw tablet passen en de achterkant en randen beschermen tegen krassen, vlekken en stof. De hoesjes en cases zullen de iPad volledig beveiligen. Zij omsluiten een siliconen hoesje dat de tablet op zijn plaats houdt en de eerste bescherming biedt. Deze hoesjes met klep hebben een magnetische sluiting die snel open en dicht gaat of kunnen in het hoesje worden geïntegreerd. De hoesjes bieden binnenin kaarthouders en vakken die kunnen worden gebruikt als aktetas of als reserve-tas. De hoesjes kunnen gemakkelijk worden opgevouwen voor handsfree gebruik en de meeste bieden verschillende hoeken voor liggend gebruik. We hebben ook slimme hoesjes met drie kleppen voor gemakkelijk openen, sluiten en handsfree gebruik. Ze hebben een automatische wek- en slaapfunctie, zodat u ze in de spaarstand kunt gebruiken. Wij adviseren alle iPad Air 4 gebruikers om het scherm te beveiligen met een folie of gehard glas. Dit komt omdat zelfs met een hoes, uw tablet niet veilig is tegen vallen of stoten wanneer de klep open is.

.

U geeft uw 4e generatie iPad Air een persoonlijk tintje

Bij Dealy vindt u veel goedkope en zeer beschermende hoesjes en etuis. Wij hebben er in stijlvol kunstleder die perfect zijn voor op het werk en tijdens uw professionele activiteiten. We hebben er ook met mooie ontwerpen. Ontdek onze zakjes met dieren, bloemen, glitters, landschappen en tal van verrassingen. Voor waaghalzen en kinderen bieden wij hoesjes voor zwaar gebruik, met een schouderriem en handsfree ondersteuning. Ze zullen uw tablet op een uitzonderlijke manier beveiligen. Wij hebben de beste smart cases op de markt geselecteerd en bieden u deze aan tegen ongelofelijke prijzen. Klassiek of fancy, ze zijn zeer beschermend en praktisch voor dagelijks gebruik.

.

Onze klantendienst staat tot uw beschikking via e-mail, sms of telefoon

.

U kunt ons gemakkelijk bereiken op 09 75 18 78 18, per e-mail en sms. Wij zullen u kunnen helpen met uw bestellingen en zullen uw bestellingen kunnen bijhouden. Aarzel niet om ons te volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok. U wordt op de hoogte gehouden van ons nieuws en onze producten. Door onze blog te bezoeken, vindt u veel relevante en leuke informatie over de wereld van telefoonbeschermers

.