Screenprotectors Xiaomi Poco F2 Pro


4 Producten

Een unieke selectie van Xiaomi Poco F2 Pro screenprotectors tegen gereduceerde prijzen

U hoeft de bank niet te breken om het scherm van uw Xiaomi Poco F2 Pro te beveiligen: Dealy biedt de laagste prijzen! Wij maken een fijne en veeleisende selectie van getemperde screenprotectorsen beglazingen en bieden u die aan tegen uiterst voordelige prijzen. Onze producten onderscheiden zich door hun grote slankheid, gemakkelijke installatie en hoge weerstand tegen weersomstandigheden (schokken, krassen, vlekken en stof). Of u nu kiest voor folie of gehard glas, u kunt er zeker van zijn dat het hele scherm wordt beschermd. De aanrakingsruimte zal optimaal zijn en u zult nooit denken dat het glas beveiligd is. De glazen zijn 9H bestendig om explosie te voorkomen in geval van een impact. U hoeft het glas niet te vervangen en u vermijdt het ongemak van stof aan de randen. Het belangrijkste is dat u krassen vermijdt die de leesbaarheid kunnen schaden en automatisch de waarde van de telefoon verminderen.

.

Meer informatie over ons gehard lensglas voor de fotomodule van de Poco F2 Pro

.

Ons team selecteert voor u ultrasterke geharde lenzen die essentieel zijn voor de veiligheid van uw fotomodule en lenzen. Ze zijn ultradun, gemakkelijk te installeren en zorgen voor een optimale bescherming van de lenzen. U vermijdt de risico's van breuk en krassen die fataal kunnen zijn voor foto's en video's. Ze zijn zo ontworpen dat ze geen invloed hebben op de kwaliteit van de foto's. Ze zijn onzichtbaar, zodat u optimaal kunt profiteren van de capaciteiten van de Poco F2 Pro. Wij bieden ook screenprotectorsaan voor de achterkant van de telefoon. Ze zetten het vast terwijl u het Xiaomi design behoudt.

.

Ons team zal u informeren over onze producten en het volgen van uw bestelling

.

U kunt ons 7 dagen per week bereiken per telefoon, e-mail en sms voor al uw vragen over onze artikelen en om uw bestellingen te volgen.