Honor 20 Lite Hoesjes


14 Producten

Dealy beveiligt uw Honor 20 Lite het beste met ultra duurzame cases tegen lage prijzen

Bescherm uw Honor 20 Lite tegen de beste prijzen op de markt met onze Dealy covers en hoesjes. Ons team biedt de mooiste beschermingen en geeft u de keuze uit materialen, functies en ontwerpen. Onze hoesjes zijn exclusief aangepast aan de lijnen en rondingen van de telefoon. Ze zijn zeer dun en zeer licht en zijn ontworpen rond een zeer bestendig siliconen hoesje. Ze beschermen de hele smartphone tegen de risico's die gepaard gaan met het gebruik ervan (vallen, stoten, krassen, vingerafdrukken, vocht en stof). Ze laten een gemakkelijke toegang tot de poorten en knoppen van de mobiele telefoon toe.

Ze zijn gemaakt van hoge kwaliteit siliconen.

U vindt zakken die dienst doen als portemonnee (met kaarthouder en vak voor contant geld of documenten). Wij selecteren verschillende stijlen van klemmen voor u om degene te kiezen die het beste zal werken. De covers en flappen kunnen worden gevouwen om als handsfree standaard te fungeren, zodat u uw Honor in liggende modus kunt gebruiken. Sommige van onze covers worden geleverd met een lanyard.

.

Al onze hoesjes en zakjes zijn afgeprijsd

.

Onze ploeg biedt de beste selectie van zakjes om aan al uw behoeften te voldoen. Naast het feit dat ze ultrabestendig zijn, kunt u ook beschermingen kiezen die uw gsm een persoonlijk tintje geven. Van een eenvoudige gekleurde kunstlederen hoes tot een chique etui met een bedrukte manda, u vindt vast en zeker uw "lifestyle accessoire". Wij bieden verschillende materialen aan: lychee kunstleer, krokodillenleer in verschillende kleuren, glanzend leer effect....

< Wij bieden ook mooie beschermers met dieren aan (panda, vlinders, uilen, tijgers...). Heb je veel kaarten? Wij bieden zeer praktische en design multi-kaart covers! Dealy, Het is uw universum van high-end bescherming aangeboden tegen ultra concurrerende prijzen!

Klantenservice

Persoonlijke klantendienst

U kunt contact met ons opnemen via telefoon, sms en e-mail voor alle vragen met betrekking tot onze producten en de follow-up van uw bestellingen.