Google Pixel 7 hoesjes


102 Producten

Covers en hoesjes voor de Google Pixel 7 tegen onverslaanbare prijzen bij Dealy

Op zoek naar de beste hoesjes voor je Google Pixel 7? Bij Dealy vindt u bescherming die perfect aansluit bij je behoeften op het gebied van veiligheid en ergonomie. Wij bieden hoesjes tegen voordelige prijzen. Onze hoesjes bestaan uit een hoesje waarin je je mobiele telefoon plaatst. De hoes is zo ontworpen dat hij past bij de afmetingen van de Google Pixel 7 en houdt hem op zijn plaats terwijl hij bescherming biedt. De hoes omhult de telefoon en fungeert als een tweede beschermingslaag. Het is gemaakt van kunstleer of echt leer en beschermt de hele telefoon tegen krassen, vlekken en stof in het geval van een botsing.

Hoesjes die dienst doen als portemonnee

De hoesjes zijn ontworpen als portefeuilles, met kaarthouders ter grootte van een creditcard aan de binnenkant en een handig vakje voor bankbiljetten of kleine documenten (tickets, rekeningen, memo's). Je kunt de hoes opvouwen om hem als handsfree houder te gebruiken. Je kunt je Pixel 7 comfortabel in liggende modus gebruiken. Je kunt je e-mails controleren of video's bekijken in de best mogelijke omstandigheden, waar je ook bent. We verkopen hoesjes met een riem, wat erg handig is voor wie zijn Google veilig wil dragen.

Ultrabestendig en praktisch

Bij Dealy verkopen we hoesjes en cases die je Google Pixel 7 helemaal veilig houden. Tegen lage prijzen worden ze je belangrijkste accessoire voor elke dag. Je mobiel is perfect beschermd tegen de elementen en slijtage. Je voorkomt interne breuken en houdt je telefoon in de best mogelijke conditie.

Onze selectie hoesjes voor de Google Pixel 7 bestaat uit eersteklas leren hoesjes of hoesjes van imitatieleer. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen (lycheeleer, nappaleer, retrostijl, lak- of matdesign, enz.) We hebben een assortiment magnetische sluitingen en flipcovers met sluitingen die in de voorflap zijn geïntegreerd. Je kunt luxe hoesjes kopen die zeer goed beschermen en voorzien zijn van kaarthouders en een binnenvak. We bieden je de beste bescherming tegen zeer aantrekkelijke prijzen, zodat je jezelf in de beste omstandigheden kunt uitrusten.

Mijn romp: het is eenvoudig

Bij Dealy vindt u een gemakkelijk te navigeren site. De informatiebladen spreken voor zich en je kunt er in alle veiligheid je bestellingen plaatsen. We leveren zo snel mogelijk. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om je bestellingen te volgen. We zijn bereikbaar per telefoon, e-mail en sms. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en TikTok. Veel plezier bij je bezoek.